Victoria’s Secret Melekleri Selena Gomez Klibi’nde

Selena Gomez yeni şarkısı Hand to Myself şarkısına klip çekti. Yeni şarkısı “Hands to Myself ” in klibinde Victoria’s Secret Meleklerini oynatan Selena Gomez, geçtiğimiz gün Victoria’s Secret ’in resmi Youtube hesabında Hands to Myself şarkısına çekilen özel klibi yayınlandı.

“Hands to Myself ” klibinde Selena ile birlikte Victoria’s Secret Melekleri de yer alıyor ve oldukça can alıcı bir klip olduğu konuşuluyor.”Hands to Myself ” klibi hakkında henüz kötü bir yorum yapılmadı.

“Hands to Myself ” şarkısına çekilen klip sadece 1 gün içerisinde 500 Bin izlenimi geçti.

“Hands to Myself ” klibini izlemek için lütfen bağlatıya tıklayınız.

SelenaGomez_HandstoMyself

Son olarak Selena Gomez, InStyle UK dergisinin Ocak sayısında yer alan ünlü oldu.

2016 İlkbahar/Yaz görünümüne yoğunlaşan fotoğraf çekimlerinde Selena, dergiye birbirinden güzel pozlar verdi.

Selena, dergiyle röportajı sırasında Justin Bieber sorulduğunda “Bu konu hakkında konuşmaktan yoruldum. Ben hassas bir insanım, bu benim için çok güç. Hayatımın asla kötü bir hikayeye dönüşmesini istemiyorum,”diyerek Justin Bieber hakkında ki sessizliğini koruyor.

Zayn Malik’le ilişki yaşadığı dedikodularına ise “Eğer ki o (Zayn Malik) bana çıkma teklifi etmiş olsaydı, belki görüşmek isterdim,” dedikten sonra Selena “Sadece şaka yapıyorum.. ya da yapmıyorum” diyerek konuşmasına devam etti. “Bazen 16 yaşında bir kız gibi göründüğümü düşünüyorum. Bu şey sanki benden yaşlarca büyük biriyle ilişki yaşadığımı gösteriyor. Bu berbat bir duygu.”

Revival albüm kapağının internette olay yaratması hakkında sorulan sorulara Gomez şu cümleler ile açıklık getirdi.

“Bu olay beni yerle bir etti çünkü daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım. Bu durumun kargaşaya dönüşmesini istemedim. Bu yüzden ‘Her ne düşünüyorsan bundan banane!’ dedim” . Selena Gomez kullandığı cümleler ve sergilediği davranışlar ile büyüdüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu

Haber

İlginizi Çekebilir