Gigi Hadid’in Justin Bieber’dan ilginç isteği

Gigi Hadid son zamanların en çok konuşulan mankeni olmaya devam ediyor. Ünlü yıldız geçtiğimiz günlerde Zayn Malik ile el ele görüntülenmiş ve var olan ilişkisine bir resmiyet kazandırarak, herkese ilan etmişti.

Sevgili oldukları öğrenildikten sonra aşk hayatı, özellikle de Joe Jonas’ın verdiği tepkiler ile fazlasıyla gündem oluşturan Gigi, bu konulara cevapsız kalmayı tercih ediyor.Bunun yanı sıra Gigi Hadid Justin Bieber’ın fotoğrafına yaptığı yorum ile yeniden konuşulmaya başlandı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Justin Bieber, Selena Gomez ile eskilerden bir fotoğraf paylaştı. Justin Bieber, atv üzerinde ceza makbuzuna bakarken çekilen bu fotoğrafın açıklama kısmına da ”Sadece eskilerden sakin olun” yazarak gündeme gelmişti. Ünlüler arasında ilk yorum Bieber’ın yakın arkadaşı olan ve ilişkiye dair her şeyi bilen Drake’ten gelmişti. İkilinin tekrardan birlikte olmasını isteyen ünlü rap sanatçısı ”Lanet olsun. Tekrar birlikte bir gün geçirdiğinizi düşündüm :(” yorumunda bulunmuştu

İkinci yorumu yapan Hadid’in gündeme gelmesinin sebebi ise çiftte randevu istiyor olmasıydı. Gigi Bieber’ın fotoğrafına ”Tekrar birlikte olmalısınız ve hep birlikte buluşmalıyız. Zayn’ı getirmek istiyorum” yorumunda bulundu

gigi insta

Bahsi geçen Gigi Hadid, Zayn Malik, Justin Bieber ve Selena Gomez ‘in toplu bir şekilde hiç bir görüntüsü yok. Çiftin barışıp barışmayacağı konusu bir kenara atıldı. Artık gözler bu dörtlünün buluşacağı günde.

Haber

İlginizi Çekebilir