Super Bowl Halftime’da Coldplay Heyecanı!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl karşılaşması, 7 Şubat 2016 Pazar günü ABD ’nin NBC kanalında yayınlanacak. Her sene büyük gösterilere ev sahipliği yapan Super Bowl karşılaşması bu senenin Halftime sanatçısı olarak Coldplay ‘e teklif götürdü.

Ünlü İngiliz grubunun, Şubat ayında Santa Clara ‘daki Levi’s Stadyumu ‘nda gerçekleştirilecek NFL (Amerikan Futbol Ligi) Sezon arası gösterisinde sahne alacaği bildirildi. The Sun’a konuşan bir kaynak:

“Super Bowl teklifi, grup için üzerinde düşünülmesine gerek olmayan harika bir fırsat. Dünyadaki en büyük gmsterilerden biri ve Coldplay! Grup nihayet daha üst düzeye çıkmak için bu gösteriyi bir basamak olarak görebilir. Her ne kadar gösteride performans sergileyenlere para ödenmesede , orada yer almak sanatçılar için inanılmaz bir fırsat. Coldplay‘in bu fırsatı kaçırmayacağı kesin!”

Coldplay’in konuk sanatçılarının ise Rihanna,Bruno Mars veya Adam Levine olacağı söylentileri yayılmaya başladı. Yayılan bir başka söylenti ise Beyoncé ile konuk olması hakkında görüşmelere başlandığı yönünde. Ayrıca 50.si düzenlenecek olan ve her sene en çok reyting alan televizyon spor şovu olan Super Bowl’da Britney Spears’ın da sahne alması bekleniyor.

Katy Perry Büyülemişti!

Şubat 2015’te gerçekleşen gösterinin yıldızı ise Katy Perry olmuştu. Katy Perry’nin nefes kesen gösterisini izlemek için bağlatıya tıklayın!

Arizona’daki Phoenix Stadyumu’nda muthiş bir performans sergileyen Perry gösteriye devasa altın bir kaplan üzerinde, alevli bir elbise ile performansına başladı. Ardından sahne damalı bir satranç tahtasına dönüştü. Sahne üçe ayrılınca akrobatla Perry’nin yanına çekildi ve ünlü yıldız gecenin konuklarıolan Lenny Kravitz’i ve ardından Missy Elliott’u sahneye davet etti.

Gösteri finalinde ise Katy Perry’nin etrafında fişekler patlıyordu  ve kalabalığı selamlayan Perry “Firework” adlı hit parçasıyla geceyi kapattı.

Super Bowl Nedir?

Super Bowl, Amerikan Futbol Ligi NFL’in şampiyonluk maçı olup, ülkenin en büyük spor organizasyonudur. Bu maç öncesinde ve sonrasında, başta dünya starlarının konserleri olmak üzere pek çok özel etkinlik ve gösteri düzenliyor. Hem maç, hem de bu etkilinlikler, her yıl TV’lerde izlenme rekoru kırıyor. Ayrıca

Haber

İlginizi Çekebilir