Kim Kardashian West İkinci Kez Anne Oldu

Kim Kardashian West geçtiğimiz gün ikinci kez anne oldu.  Kanye West ile evli olan Kim Kardashian ikinci çocuklarını sağlıklı bir şekilde doğduğunu basına iletti. Ayrıca Kimkardashianwest adlı resmi sitesinden haberi takipçileri ile paylaşan ünlü yıldız bebeğin ismini ise hala açıklamadı.

Sitede duyuru ” Kim Kardashian West ve Kanye West bu sabah oğullarının gelişini memnuniyetle karşıladı. Anne ve oğlun durumu çok iyi” şeklinde yayınlandı.

Bir erkek bebeği dünyaya getiren Kardashian’ın oğluna ‘South’ (Güney) ya da ‘East’ (Doğu) adını vermesi bekleniyor.

Hamileliği boyunce kıyafeti, tavırları ve gittiği mekanlarla tartışılan Kardashian en son istediği doğum hediye ile gündeme gelmişti.

Kardashian, Kanye West’ten doğum hediyesi olarak Lorraine Schwartz tasarımı bir tasma kolye istediğini söylemişti.

35 yaşındaki Kardashian haberi kendi internet sitesinde, “Bu doğumumda hediye olarak daha önce ART + Film Gala’da taktığım tasma kolyeden istiyorum” yazarak paylaşmıştı.

Yazısında doğum yapan birçok arkadaşının çeşitli hediyeler aldığını belirten yıldız, “Biz kadınlar hamileliğimizi karnımızda bir bebekle geçiriyoruz.Ne kadar harika olduğumuzu göstermek için çok muhteşem bir hediyeyi hak etmemiz elbette mantıklı!” notunu yayınlamıştı.

21 Ekim 1980 yılında Los Angeles, Kaliforniya ‘da doğan Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian West ‘in yine Kanye West ile olan evliliğinden North West adında, 2 yaşında bir kızı var.

Kim Kardashian West ve Kanye West Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayın

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir