Selena Gomez ve Niall Horan Öpüştü Mü?

Selena Gomez ve Niall Horan arasındaki aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü!Gigi Hadid’ in One Direction grubunun eski solisti olan Zayn Malik ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, etrafta bir çok dedikodu, iyi ve kötü eleştiri dolaşmaya başlamış ve gündemi epey meşgul etmişti.

Bu kez Selena Gomez ‘in grubun üyelerinden Niall Horan ile bir gece kulübünde öpüşürken görülmesi gündemi epey meşgul edecek gibi görünüyor.

ABD ‘de Los Angeles ’ta faaliyet gösteren Bootsy Bellows isimli gece kulübünde öpüşürken ve birbirlerine sarılırken görüntülenen çiftin, ortak arkadaşları Jenna Dewan’ın doğum günü kutlamasında buluştukları belirtildi.

İngiliz haber kaynağını olan Daily Mail ‘in haberi grup üyelerini telaşlandırırdı. Grubun teleşlandığı nokta ise  Selena Gomez ‘in Niall Horan ‘ı etkileyerek gruptan ayrılmasına neden olacak ilk kıvılcımı ortaya atma potansiyeline sahip olması oldu.

Merak edilen bir diğer konu ise Selena Gomez ‘i bir türlü unutamayan Justin Bieber oldu. Geçtiğimiz günlerde yeniden Selena Gomez ile bir fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, fotoğrafı ”Eskilerden çılgınca” açıklaması ile paylaşmıştı. Selena Gomez ‘in bu duruma vereceği tepkiler merak konusu haline gelirken, Gigi Hadid ve Drake gibi bir çok ünlüden bu duruma destek gelmişti.

Selena Gomez uzun zamandır devam eden bu durum karşısında sessizliğini ve sakinliğini korumayı başarmıştı. Ancak son çıkan dedikodular, bu durumun Justin Bieber’a bir cevap olduğu konusunda yeni dedikodulara yol açtı.

Haber

İlginizi Çekebilir