Floyd Mayweather Jr. İstanbul Geceleri’nde!

Cumartesi günü Ümit Akbulut’un özel davetlisi olarak İstanbul’a gelen Amerikalı boksör Floyd Mayweather Jr., önceki akşam İstanbul gecelerini keşfe çıktı.

Mekanda R&B çalındı

Dünyaca ünlü boksör Mayweather Jr., pazar gecesi işletmeciliğini Tarkan Ahmet’in yaptığı bi Club’ta geç saatlere kadar kaldı. “Yenilmez boksör” unvanlı Mayweather Jr., R&B şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

5665903518c773288862d7c3
Floyd Mayweather Jr., kaldığı otele dönmeden önce aralarında Hidayet Türkoğlu, Ümit Akbulut ve Turabi’nin de olduğu hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sabaha kadar eğlendi

Gecede çalan müziklerle iyice coşan dünyaca ünlü boksör, birbiri ardına şampanya açtırdı. Toplamda 100 şişe açtırdığı öğrenilen boksör, mekandan sabaha karşı ayrıldı.

Kimdir?

loyd Mayweather, Jr. (doğum ismi Floyd Joy Sinclair; 24 Şubat 1977), Profesyonel boksta, WBA’da Valter sıklet, Süper Valter Sıklet, WBC’de Velter Sıklet, Süper Velter Sıklet ve WBO’da Velter Sıklette kemer sahibi Amerikalı boksör.

Halen profesyonel olarak yenilgisiz ve beş dünya şampiyonu, on dünya şampiyonluğu ve dört farklı ağırlık sınıfında şampiyonluğu bulunmaktadır. Mayweather, iki kez Halka dergisinin (1998 ve 2007 yılında ödül kazandı) Yılın Dövüşçüsü; 2007 yılında Amerika Boks Yazarları Derneği’nin (BWAA) Yılın Dövüşçüsü ödülünü ve 2007, 2008, 2010, 2012, 2013, ve 2014 yıllarında En İyi Dövüşçü ESPY Ödülünü kazandı.

Mayweather, WBC, WBA WBC Süper ve WBA, ve yarı orta sıklet şampiyonu oldu. Ayrıca, Sports Illustrated, ESPN, BoxRec, Fox Sports, Yahoo! Sports dahil olmak üzere birçok spor haberleri ve boks web siteleri tarafından dünyanın en iyi boksörü olarak değerlendirilmiştir. Mayweather, 2012 ve 2013’te Forbes ve Sports Illustrated tarafından ve 2014 yılında yine Forbes listesinde çok kazanan 50 sporcu ve dünyanın en yüksek ücretli sporcu olarak gösterilmiştir.

Floyd Mayweather, Jr., WBO yarı orta sıklet şampiyonu ve şu anda The Ring pound-for-pound listesinde birinci sıradadır.

Haber

İlginizi Çekebilir