Justin Bieber İnternet Güzelini Arıyor

Genç neslin gözde şarkıcısı Justin Bieber , sosyal medyada tesadüfen gördüğü bir güzelin peşine düştü… 21 yaşındaki Bieber, Instagram sayfasında ünlü Rus model Irina Shayk’ı andıran bir genç kızın fotoğrafını “Aman Tanrım! Bu kim?” notuyla paylaştı. Bieber’ın bu paylaşımının ardından hayranları da hemen genç kızın peşine düştü.
cindySonunda fotoğraftakinin kim olduğu da ortaya çıktı. Hayranlarının Twitter ve Instagram üzerinden Bieber’e yazdığına göre Irina Shayk’ı andıran bir görüntüye sahip olan o genç kız Cindy Kimberley. Küçük şöhretini de Instagram’da paylaştığı selfie pozları ile kendi yüzünü resmettiği kara kalem çalışmalara borçlu. Kısacık bir zamanda binlerce beğeni alan bu fotoğraftaki genç kız, Justin Bieber’ın bazı takipçileri tarafından da ünlü oyuncu Mila Kunis’in 20’li yaşlarının ilk yarısındaki haline benzetildi.Bazı Selena Gomez Hayranları ise Justin Bieber’ın bu fotoğrafı paylaşması hakkında “Eski sevgilisi Selena Gomez’i kıskandırmaya çalışıyor” yorumunu yaptı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yeniden Selena Gomez ile bir fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, fotoğrafı ”Eskilerden çılgınca” açıklaması ile paylaşmıştı. Selena Gomez ‘in bu duruma vereceği tepkiler merak konusu haline gelirken, Gigi Hadid ve Drake gibi bir çok ünlüden bu duruma destek gelmişti.

Selena Gomez ise One Direction grubu üyelerinden Niall Horan ile bir gece kulübünde öpüşürken görülmesi gündeme bomba gibi düşmüş ve akıllara ilk olarak gelen konu ise Selena Gomez ‘in bunu Justin Bieber ‘ın fotoğraflarına eylemli bir cevap olarak verdiği oldu.

Foto: Sosyal medya/ Justin Bieber sosyal medyada Cindy Kimberley'in fotoğrafını paylaştı

 

Haber

İlginizi Çekebilir