Kim Kardashian Bebeklerinin İsmini Açıkladı

Kim Kardashian West’in geçtiğimiz gün ikinci kez anne olmuştu. Kardashian ve West çifti ikinci çocuklarını sağlıklı bir şekilde doğduğunu basına iletmiş ancak çocuk daha doğmadan akıllara takılan soru olan bebeğin adının ne olacağıydı konusunda bir açıklama yapmamıştı. 8 kilo olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiği belirtilen bebeğin ismi akıllarda kalan tek soru olmaya devam ederken Kim Kardashian West ve Kanye West’ten bebeğin adı ile ilgili merakla beklenen o açıklama geldi.

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin oğluna ‘South’ (Güney) ya da ‘East’ (Doğu) adını vermesi bekleniyordu. Ancak bugün Kim Kardashian West ve Kanye West çifti resmi web siteleri olan Kimkardashianwest’te yeni bebeklerine ” Saint West ” ismini verdiklerini duyurdu.

Şimdilerde ise Kanye West’in Kim ‘e doğum hediyesi olarak Kardashian ‘ın istediği o tasma kolyeyi alıp almadığı merak konusu oldu.

Kardashian, Kanye West’ten doğum hediyesi olarak Lorraine Schwartz tasarımı bir tasma kolye istediğini söylemişti.

35 yaşındaki Kardashian haberi kendi internet sitesinde, “Bu doğumumda hediye olarak daha önce ART + Film Gala’da taktığım tasma kolyeden istiyorum” yazarak paylaşmıştı.

Yazısında doğum yapan birçok arkadaşının çeşitli hediyeler aldığını belirten yıldız, “Biz kadınlar hamileliğimizi karnımızda bir bebekle geçiriyoruz.Ne kadar harika olduğumuzu göstermek için çok muhteşem bir hediyeyi hak etmemiz elbette mantıklı!” notunu yayınlamıştı.

Kim Kardashian West ve Kanye West Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayın

Haber

İlginizi Çekebilir