Ed Sheeran’dan 2 Dolara Gösteri!

Ed Sheeran geçtiğimiz gün Hamish ve Andy’nin şaka programına katıldı. Ünlü yıldız bir salonda perdenin arkasında tutuldu ve dışarıdaki insanlara sadece 2 Dolar’a Ed Sheeran’i izleyebilirsiniz dendi.

İlk önce tabi ki kimse 2 dolara ünlü yıldızı izleceklerine inanmadı ve kabul etmedi ama en son Hamish and Andy ikilisi bazı kişileri ikna etmeyi başardı.

Salona gelen kişiler yerlerini aldı ve perdeler açıldı, ünlü müzisyen Sheeran ile karşılaşan insanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dünyaca ünlü yıldızı görür görmez şaşkınlığa boğulan insanlar ayrıca akıllı telefonları ile bunu görüntülemeyi de ihmal etmedi.

ed-sheeran-hamish-andy

Kimdir?

Edward Christopher “Ed” Sheeran 17 Şubat 1991 ‘de doğan İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve albüm yapımcısı. Framlingham, İngiltere ‘de büyüdü, 2005 yılında müzik kariyerine başladı ve 2008 ‘de kariyerini devam ettirmek için Londra ‘ya taşındı. 2009 ‘da toplam 312 konser verdi ve 2011 ‘in başlarında No. 5 Collaborations Project adlı EP ‘sini yayınladı. İlk albümü + ‘ta yer alan “The A Team” ve “Lego House” şarkılarıyla iyi bir çıkış yakaladı, albüm Birleşik Krallık ‘ta 5 defa platin plak sertifikası aldı. 2012 ‘de BRIT Ödülleri’nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerini kazandı, aynı zamanda “The A Team” de Ivor Novello Ödülleri’nde müziksel ve sözel olarak en iyi şarkı seçildi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir