Kristy Garett Playboy’un son çıplak modeli

Bir dönem onunla Kristy Garett ile kapanacak… Kısa bir süre önce sayfalarında çıplak modellere yer vermeme kararı aldığını belirten Playboy dergisi yetkilileri, Playboy dergisinin son çıplak modeli olarak objektif karşısına geçecek ismin güzel model Kristy Garett olduğunu açıkladı

Ayrıca 26 yaşın olan Rus asıllı model Garett, derginin sayfaları için çıplak poz veren son model olarak da tarihe geçecek olan güzel model bir devri kapatmış olacak. Playboy Dergisi Ocak – Şubat 2016 sayısı için güzel modelin kendisine tam 16 sayfa ayırdı. Bu özel sayının gururu olmak isteyen Garett başka bir kaynağa yaptığı açıklamada: ” Playboy’a poz verdiğim için gurur duyuyorum. Bu tarih yazacak bir olay ” ifadelerini kullandı. Gürcistan ‘da doğup Rusya ‘da büyüyen Kristy Garett, bir süredir ABD ‘de yaşıyor.

Hugh Hefner ‘ın kurduğu 62 yıllık ünlü dergiye birçok ünlü çıplak olarak poz verdi. Hatta bazıları için derginin sayfaları şöhrete uzanan yol oldu. Ancak dergi aldığı ani bir karar ile bu devrinde sonuna gelindiğini söylüyor. Dergi bu kararı alma sebebi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ” Çıplak pozlar içeren pozlara erişim internet sayesinde fazlaca kolay bir hale geldi ve bu da bizim için çıplak fotoğraf devrinin sona geldiğini gösterdi ”

Dergiye gelen ilk tepkiler ise ” Playboy takipçisi olduğumuz söylenemez ama bence doğru bir yol izliyorlar ” oldu.

Dergi geçtiğimiz sene internet üzerinden çıplak pozlar yayınlamayı durdurmuş ve dijital platformda okuyucu sayısını arttırmıştı.

Fotoğraf Galerisi için tıklayın

Haber

İlginizi Çekebilir