Selena Gomez ve Niall Horan Tartışması!

Selena Gomez ve Niall Horan geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisine katılmış ve ikilinin öpüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara göre Gomez ve Horan çifti katıldıkları arkadaşları Jenna Dewan ‘ın doğum günü partisinde birbiri ile öpüştü ve sarılarak dans etti.

Çoğu resmi haber kaynağı tarafından da yazılan bu haber bazı medya şirketleri tarafından da doğrulanmış ve ikilinin çıktığı söylenmişti. Ancak Selena Gomez ve Niall Horan çifti bu konuda sessiz kalmayı tercih ederek her hangi bir açıklama yapma gereği duymamıştı.

Ortaya atılan bu iddialardan sonra ise herkesin gözü Selena ve Niall’ın gerçekten öpüştüğü ve dans ettiği o fotoğraflardaydı. Ama fotoğraflar malesef hiç bir yayın kuruluşu ya da sosyal medya hesabı tarafından yayınlanmadı. Bu durum olayın olayın asılsız bir iddia olduğunu düşündürmeye başlamıştı ki, geçtiğimiz gün Tumblr’daki bir hayran Niall’ın, Selena’yı öptüğü bir fotoğraf yayınladı.

Selena Gomez ve Niall Horan İkilisinin Sahte Fotoğrafı Yayınlandı

Fotoğraf yayınlandıktan hemen sonra fotoğrafın aslıda yayınlandı ve bu fotoğrafın sahte olduğu söylendi.

Selena Gomez ve Niall Horan İkilisinin Sahte Fotoğrafı Yayınlandı

Görüldüğü gibi aslında Selena başka biri ile fotoğraf çektiriyor.

Selena Gomez ve Niall Horan’ın iddia edilen gibi birbirlerini öptükleri sıradaki fotoğrafları yayınlanmasa da partiden sonraki gün Santa Monica’da arkadaşları ile bir eğlence parkına gittiler. Bu parkta arkadaşları ile eğlendiklerini gösteren görüntüler yayınlandı.

Selena ve Niall arka arkaya eğlence parkına geliyor ve arkadaş grupları ile eğleniyorlar.

Haber

İlginizi Çekebilir