Miranda Kerr Harper’s Bazaar’a Kapak Oldu

Model Miranda Kerr, bir kez daha kapak kızı oldu … 32 yaşındaki genç ve güzel manken Miranda Kerr Harper’s Bazaar dergisinin Avustralya baskısının kapak konuğu olacak !

Dünyaca ünlü güzel model Miranda Kerr kapak ve röportaj çekimlerinde poz vermek için ünlü fotoğrafçı Steven Chee ‘nin objektifinin karşısına geçti. Miranda Kerr adını özellikle ” Lord Of The Ring ” film serisindeki ” Elf Legolas ” ve ” Pirates Of The Caribbean ” film serisindeki ” Will Turner ” rolleri ile tüm dünyaya duyurmayı başaran dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom ‘un eski eşi olmakla birlikte ünlü manken Kerr ‘in ismi en son Snpchat uygulamasının kurucularından biri olan Evan Spiegel ile birlikte anılıyordu. Kerr Harper’s Bazaar dergisinin Avustralya editasyonu için gittikleri bir otelin balkonunda çırılçıplak poz vermeyi kabul etti.

Kerr bu çekimde sadece ünlü tasarımcılardan biri olan Christian Louboutoin imzasını taşıyan stiletto tarzı olan ayakkabılarını giydi. Derginin genel yayın yönetmeni Kellie Hush bu pozun nasıl ortaya çıktığını ise şu cümleleri ile anlatmaya çalışarak:

” Kendi bedeniyle son derece barışık olan bir kadını neden giysiler altında saklayalım ki diye düşündük ! ” dedi.

Miranda Kerr’in bu pozunun eski eşi olan Orlando Bloom ve sevgilisi Evan Spiegel tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu oldu.

İşte ünlü model Miranda Kerr Harper’s Bazaar Dergisi için verdiği pozu. Galeriye gitmek için fotoğrafa tıklayın.

Haber

İlginizi Çekebilir