Rihanna Benzema ve Hamilton ile birlikte olmuş

Dünyaca ünlü Barbodoslu sanatçı Rihanna röportaj verdiği Vanity Fair dergisine özel hayatı ile ilgili ilginç detaylar anlattı. Son zamanlarda adı birbirinden farklı bir çok kişi anılan müzisyen Rihanna bu konuya dair itiraflarla dolu bir röportaj verdi. Yeni sevgilisi Travis Scott’un kıskanacağı ve belki de kızacağı bu röportajın baş kahramanları ise, yeşil sahaların vazgeçilmez isimlerinden biri olan futbolcu Karim Benzema  ve rakiplerine pistlerde toz yutturan Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton oldu.

Karim Benzema ve Lewis Hamilton ile başbaşa fotoğrafları yayınlansa da hiç bir zaman açıklama yapma gerek duymayan ve bu iki insanla ilgili yaşadıklarını verdiği röportajda anlatan Rihanna’nın açıklamaları hayranları tarafından büyük tepkiler alırken hali hazırda devam eden bir ilişki yaşadığı sevgilisi Tarviss Scott sessizliğini korumayı başardı.

Ünlü sporcularla birlikteliğinin sadece cinsellik olduğunu vurgulayan dünyaca ünlü Barbodoslu sanatçı Rihanna şu ifadeleri kullandı:

“Futbolcu Karim Benzema ve Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton ile sadece sevişmek için birlikte oldum. Aramızda hiç bir duygusal bağ olmadı”

Rihanna’nın kelimeleri özenle seçerek kurduğu, Benzema ve Hamilton ile ilişkisini vurgulayan itiraf niteliğindeki bu cümleler dünya basınının magazin ve spor sayfalarında geniş yankılar bulurken, sosyal medya da bu konuya sessiz kalmadı.

Günah çıkarmaya çalışır gibi anlattığı bu ilişkileri ile basında geniş yer bulan Barbodoslu sanatçı ve sevgilisi Travis Scott ‘tan henüz durumun alehine bir açıklama gelmezken, ikilinin birlikteliğinin sarsılıp sarsılmadığı merak konusu oldu.

Bilindiği üzere Formula 1 pilotu Hamilton, Riri dedikodularının hemen ardından ayrılmış olduğu şarkıcı sevgilisi Nicole Scherzinger ile yeniden barışmıştı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir