Selena Gomez Seçimini Yaptı!

Justin Bieber’ın instagram’dan yapmış olduğu fotoğraf ataklarının ardından, atak sırası Selena Gomez’e geçti ve Selena Gomez seçimini yaptı.

Justin Bieber ve Selena Gomez arasında olan ve ne olduğunu çözemediğimiz ilişkide işler iyice karışmış gibi görünüyor! Justin Bieber’ın geçtiğimiz haftalar Selena Gomez’e seranat yapmış olması, Selena Gomez tarafından hoş karşılanmış ve ikili basın dünyasına oldukça samimi, sevimli pozlar vermişti.

Basın dünyası ve hayranları başta olmak üzere herkes kötü günlerin bittiği ve özlenen Jelena günlerinin yeniden başladığını düşünüyordu ki Selena Gomez ilk ters atağı ile herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Selena Gomez’in One Direction grubu üyelerinden Niall Horan ile bir gece kulübünde öpüşürken görüntülendiği iddia edilmiş ve bu iddia gündemde bomba etkisi yapmıştı. Niall Horan ve Selena Gomez ikilisinin öpüşme görüntüleri yayınlanmamış ve bu olay bir iddia gibi askıda kalmıştı ancak ikilinin bir sonraki gün eğlence parkında giderek eğlendiği görüntüler iddiayı desteklemişti.

SELANA GOMEZ’İN TERCİHİ ONE DIRECTION OLDU

Durumların karıştığı bu dönemde Selena Gomez kendi Instagram hesabından bazı hayranlarının sorusunu cevapladı ve son cevapladığı soru: Justin Bieber ve One Direction arasındaki seçimi oldu! Cevap da en az soru kadar dikkat çekici oldu. Çünkü ünlü yıldız bu sorunun cevabını iki kez ard arda verdi!

Hayranının ”Benim arkadaşım Justin’i de , 1D’yi de seviyor ama bu albümlerden hangisini alacağını bilmiyor. Purpose yada Made in the AM?” sorusunu soması üzerine Selena Gomez seçimini yaparak iki kere aynı seçimi tekrarladığı cevabını paylaştı. ”Made in the AM, MADE IN THE AM” dedi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir