2015’in En İyi iPhone Uygulamaları

2015’in En İyi iPhone Uygulamaları toplandı işte listenin ilk 25’i

1 – Periscope:

Periscope uygulaması, Twitter uygulamasının sosyla ağ üzerinden canlı yayın yapmasını sağlayan video akış uygulamasıdır.

Fiyatı: Ücretsiz.01

2 – Enlight

iPhone fotoğrafçılarının hayalindeki uygulaması! Geleneksel Photoshop benzeri denetimler, sanatsal filtreler ve efektler arasında doğru dengeyi sağlayan bir fotoğraf edit uygulaması…

Fiyatı: $3.99

02

3 – Robinhood

Robinhood, finans piyasası içerisinde etkin bir alan olan borsa için komisyonsuz olarak iOS güvencesi ile işlem yapabilme, kullanışlı tema konvansiyonlleği ile ideal yapıda bir finans yardımcısı olan uygulamadır.

Fiyat: Ücretsiz

03

4 – Workflow

iOS’un yeni Workflow uygulaması ile siz de kendinize özel, minik işlemler yapacak uygulamanızı yapabilirsiniz.

Fiyat:$2.99

04

5- Instagram

Instagram, hayatın önemli anlarını çekip paylaşmanın kolay bir yolunu sağlar. Sıradan fotoğraf ve videolarınızı sanat eserlerine dönüştürün ve arkadaşlarınız ve akrabalarınızla paylaşın.

Fiyat: Ücretsiz05

6- HBO Now

HBO kanalını online olarak izleyebilmenizi sağlayan bir tür televizyon uygulaması.

Fiyat: Uygulama ücretsiz indirilebilirken, aylık $14.99 dolar abone olabilirsiniz.

06

7 – Hopper

Hopper; iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınız için özel olarak geliştirilmiş, uçak biletinizi yüzde 40 oranında daha ucuza almanıza ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşamanıza olanak sağlayan kolay kullanıma sahip bir iOS için Seyahat Uygulamasıdır.

Fiyat : Ücretsiz

07

8 – Darkroom

Darkroom fotoğraflarınız için kusursuz görünümü her zamankinden daha kolay ve hızlı yakalamayı kolaylaştırır. İçe aktarma sürecini atlayın ve tazeleyici basit arayüzümüzü düzenlemeye başlayın. Güçlü ancak kullanımı kolay araçları kullanarak Pro Kit (Uygulama İçi Satın Alma) ile filtreleri oluşturun, düzenleyin ve paylaşın.

Fiyat: Ücretsiz

08

9 – Lark

Sağlıklı bir vücuda, dinç bir zihne ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak isteyen her kullanıcının cebinde olması gereken Lark uygulamasını tamamen ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza yükleyerek kullanabilirsiniz.

Fiyat : Ücretsiz

09

10 – The Everything Machine

Her Şey Makinesi, Tinybop’un ilk yaratıcı uygulamasıdır. Çocuklar iPhone, iPad veya iPod touch’unuzdaki donanım ve sensörleri kullanarak kendi makinelerini üretebilirler. Her Şey Makinesi, Tinybop’un açık uçlu uygulama geliştirme serisi olan Dijital Oyuncaklar’ın ise ikincisidir.

Fiyat:  $2.99

 

10

 

11 -Pacemaker

Pacemaker DJ müzik tutkunlarına hitap eden bir uygulamadır ve hem iPad hem de iPhone cihazların üzerinde sorunsuzca kullanılabilmektedir. Elbette bu uygulamayı kullanabilmek için teknik bilgi birikiminiz olması gerekmekte.

Fiyat:Ücretsiz

11

12 – Tandem

Tandem kolay, hızlı ve eğlenceli biçimde bire bir dil öğrenimi için kendi ana dilinde eğitim verenleri bulmanıza yardımcı olur. Öğrenmek istediğiniz dili seçin, topluluk arayın ve sizinle aynı ilgilere sahip diğer dil öğrencileriyle pratik yapın. İşte bu kadar kolay!

Fiyat: Ücretsiz

 

12

 

13 – Jet

Jet tek elden alırşveriş için büyük bir tasarruf sağlayan ios uygulamasıdır

Fiyat: Ücretsiz

 

13

14-Timeline-News in Context

Sıkıcı haberlerden kurtularak size haberin arka planındaki içeriğe ulaşmanızı sağlıyor

Fiyat:Ücretsiz

 

14

15  – Vee for Video

Vee for Video, iOS mobil cihaz kullanıcılarının profesyonel olarak video hazırlaması için gerekli araçları sunan ücretli ve başarılı bir uygulama.

Fiyat: $3.99

 

15

16 –

Fit Men Cook, Instagram’da yaklaşık 950.000 kişi tarafından takip edilen Kevin Curry’nin sağlıklı ve fit kalabilmek için hazırlamış olduğu diyet programları ve yemek tariflerini içeren başarılı ve yararlı bir iOS sağlıklı beslenme uygulaması.

Fiyat: $2.9916

 

17 – Spark Email

Spark, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir email yönetim uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde email hesabımızı hiç olmadığı kadar hızlı şekilde kullanabilme şansına sahip oluyoruz.

Fiyat: Ücretsiz17

 

18 – RefMe

refme mobil ve web (refme.com) üzerine alıntılar yaparak, referans listeleri ve bibliyografya, otomatik hale getirmek için dünyanın 1 aracıdır.

Fiyat: Ücretsiz18

 

19 – Wildcard

Wildcard, gündemi ve flaş gelişmeleri takip etmek isteyen iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin kullanmaktan hoşnut olabilecekleri bir haber uygulaması.

Fiyat: Ücretsiz19

20 -Paper

Paper aklınızdan geçenlerin digital ekrana dökülmesini sağlayan eşsiz bir uygulama.

Fiyat: Ücretsiz20

21 – Giphy Cam

GIPHY CAM., iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir GIF oluşturma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Fiyat : Ücretsiz21

 

22 – Pry

Pry kitap okuma, video – film izleme, dergi ve oyun takibi sağlayan ve keyifli bir deneyim yaşatan interaktif bir uygulama

Fiyat : $2.9922

23 – Reuters TV: Video News

Dünyaca bilinen ve uluslararası haberler yapan Reuters gazetesini okumak yerine videoları ile haberlerini izlemenizi sağlayan uygulama

Fiyat: Ücretsiz

23

24 – Zova

Apple’ın yeni sağlık uygulaması Zova popülerliğini kadın sağlığı odaklı sağlık ve fitness uygulaması olarak korumaya devam ediyor

Fiyat: Ücretsiz

24

25 – Blue Apron

Haftalık olarak mevsimsel yemek tarifleri  ve pişirme ipuçlarını veren ve çiflik ürünlerini satışa sunan program

Fiyat: Ücretsiz25

Haber

İlginizi Çekebilir