BBC Müzik Ödülleri’nde Sürpriz!

Müzikseverlerin merakla beklediği ve diğer ödül törenlerine göre daha güvenilir olduğu düşünülen BBC Müzik Ödülleri geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen şık bir törenle sahiplerine teslim edildi. Ancak gecede dağıtılan bazı ödüller gerek hayranlar gerek basın gerekse ödülü alan sanatçılar için tam bir sürpriz niteliğinde olduç

Albümünü 2015’in sonlarına rağmen başarısı yakalayan Adele bizim için sürpriz olan isimlerden biri değildi elbette. Adele, beklentileri boşa çıkarmayarak Yılın İngiliz Sanatçısı ve Yılın En İyi Canlı Performansı ödüllerini evine götürdü ve o akşam verilen 5 ödülden 2 tanesini kazanmış oldu.

Yılın Uluslararası Sanatçısı ödülü ilerdiği yoldan şaşmaayan ve istikrarlı bir şekilde bu yolda ilerleyen Taylor Swift‘in olurken Yılın Şarkısı ödülü sürpriz bir şekilde Hozier‘in 2013 yılında yayınlamış olduğu teklisi, inanılmaz şarkısı “Take Me To Church” parçasına gitti.

taylor-swift-february-2014-photoshoot_4

Ellie Goulding, Stereophonics, Jess Glynne, Mumford and Sons ve pek çok ünlü ismin harika canlı performanslar sergilediği BBC Müzik Ödülleri‘nin sunuculuğunu ABD’li oyuncu Chris Evans yaptı. Evans; BBC’nin hazırladığı ödül törenini “müzik dünyasının merkezi” olarak nitelendirdi. Fakat komik bir şekilde ödüllerini almak için gelen yalnızca iki sanatçı olması, o gece orada olan diğer sanatçılara epey sinir bozucu gelmiş olmalı.

BBC Müzik Ödülleri’ni çok fazla yermemek gerekirse de, yalnızca adaylıklarıyla geceyi tamamlamalarına rağmen o akşam ödül töreninde bulunan Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine gibi nice sanatçı da ödül töreni koltuklarında oturduğunu belirtemek  lazım. BBC Müzik Ödülleri geçen senede aynı hatayı yapmış ve fazlası ile kötü eleştiri almıştı. Earls Court’da gerçekleşen etkinlikte 4 ödülün 2’sini kazanmış olan Pharrel Williams da ödül törenine katılmamayı tercih edenler arasındaydı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir