Rihanna Samsung ile anlaştı

Dünyaca ünlü Barbodoslu sanatçı Rihanna aradığı albüm sponsorunu buldu. Güzel sanatçının yeni albümü olan “ Anti ” nin tanıtımında rol oynayacak finansman kaynakları da bir bir imza atmaya başladı. ve Rihanna Samsung ile anlaşarak Anti albümünün en büyük finansmanına reklam ortaklığı yapmaya başladı. Yaklaşık yedi aydır görüştüğü elektronik devi Samsung ile sponsorluk antlaşmasını imzaladı.

Daha albüm çıkmadan, 1 Temmuz ’da gösterime koyduğu -Kanlı- klibi “Bitch Better Have My Money” (BBHMM) ile adını tekrar dinleyicilere hatırlatan Rihanna, bu klibi ile izlenme rekorları kırmış hatta kısa bir süreliğine de olsa klip ülkemizde Youtube sitesi üzerinden izlenime kapatılmıştı.

Geçtiğimiz ayın başında da albümün adını ve kapak görselini basına tanıtan Barbadoslu güzel sanatçı albüm kapağı ile gündeme bomba gibi düşmeyi başarmıştı.

27 Kasım’da TIDAL üzerinden yayınlanmaya başlayan albümün hemen ardından ise turne programına başlayacak olan güzel şarkıcının tur başlangıcı 16 şubat olarak belirlendi.

Rihanna duyuruyu önce albüme özel açıklan web sitesi “antidiary” üzerinden yayınladı.  Daha sonra ise sosyal medya hesaplarından afişi ile paylaştı. Güzel sanatçı ANTI Worls Tour’un Kuzey Amerika kısmını sevgilisi olan Traviss Scott ile yapacağını açıklarken, turun Avrupa ayağını ise Big Sean ve The Weeknd ile gerçekleşeceğini söyledi.

 

rihanna-anti-artwork

Sözleşmenin imzalanmasında Rihanna’nın menajeri Jay Brown ve Roc Nation şirketinin sahibi Jay Z’nin büyük rol oynadığını yazan New York Post’un haberine göre Samsung, Galaxy serisi ürünlerini pazarlamak ve Milk Music adlı radyo hizmetini tanıtmak için yıldız şarkıcıya 25 milyon dolar ödeyecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir