Selena Gomez’in Sahnedeki Tehkileli Yakınlaşması

Selena Gomez büyüdü ve büyüdükçe giyimi, davranışları ve gösterileri değişiklik göstermeye başladı. Philadephia’da katıldığı bir etkinlikte Selena Gomez’in sahnedeki tehlikeli yakınlaşması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcı Selena Gomez, şarkıları kadar  son single çalışması ” Same Old Love ” için hazırladığı sahne şovlarıyla da tüm ilgiyi kendi üzerinde topluyor.

Sahne’deki Tehlikeli Yakınlaşma Show’un Parçası

Selena Gomez’in büyüdükçe değişen ve giderek daha iddialı hale gelen kırmızı halı ve sahne kostümlerinin yanında en çok eleştirilen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardığı konu ünlü sanatçının iddialı sahne gösterileri oldu. Özellikle en son çıkarmış olduğu single çalışması “Same Old Love” şarkısı için hazırladığı gösterilerde yürek hoplatan figürler ve tehlikeli yakınlaşmalar basın dünyası başta olmak üzere tüm sosyal medya ve hayranlarının dilinden düşmedi.

23 yaşındaki Amerikalı sanatçı Selena Gomez, son dönemde katıldığı tüm etkinliklerde giydiği iddialı kıyafetlerle konuşuluyor. Gomez, geçtiğimiz günlerde de Philadelphia ‘da bir etkinlikte sahneye çıktı. Genç şarkıcı konseri için yarı transparan siyah bir kostüm tercih etti.

Sahne Show’unu Kıyafetleri ile Tamamladı

Bu yıl gerçekleşen Victoria’s Secret defilesinde de sahne alan ünlü müzisyen ve oyuncu Gomez, orada da giydiği derin dekolteli sahne kıyafetiyle podyumdaki Victoria’s Secret meleklere rakip olmayı başarmış ve üzerine bir çok haber yazılmıştı.

Teksas doğumlu olan ünlü şarkıcı Gomez, küçük bir kızken Disney kanalında yayınlanan Waverly Büyücüleri ile adını duyurdu. Daha sonra da müzik dünyasına yöneldi. Bir dönem kuşağının en gözde şarkıcılarından Justin Bieber ile yaşadığı aşkla gündem yaratan Selena Gomez, gençlerin en sevdiği yıldızlardan biri. Albümleri milyonlar satan Gomez, bir yandan da sinema oyunculuğunu sürdürüyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir