Adele X Factor Sahnesinde!

Adele canlı performansları ile albümün yarattığı bomba etkisini devam ettiriyor. Adele X Factor sahnesinde jüri başta olmak üzere oraya programı izlemek için gelen tüm dinleyicileri mest edecek bir canlı performas sergileyerek salonda uzun süren alkış tufanına neden oldu. ” 25 ” adlı son albümününü senenin sonuna doğru yayınlamış olsa da rekor üstüne rekor kırmayı başaran Adele, Cumartesi akşamı The X Factor programının Londra ‘da gerçekleştirilen finalinde sergilediği canlı performanstan sonra alkışların dinlemesi ve herkesin sakinleşmesi için program akışında gecikmeler yaşandı.

27 yaşındaki genç şarkıcı ve şarkı yazarı Adele son albümünün çıkış parçası olan ” Hello ” şarkısını seslendirdi. İngiliz şarkıcı Adele performansın ardından gelen tepkilerden memnun kaldı ve canlı perfomansın hemen ardından ufak bir konuşma yaptı. Konuşma yapan şarkıcı ve söz yazarı Adele:

” Bu harika bir duygu ! Dürüst olarak söylemeliyim ki, hayatımın yarısını buraya gelmeyi bekleyerek geçirdim. Burada olmak çok güzel bir şey, bu çok heyecan verici bir duygu.. ”

Oscar ödüllü sanatçı Adele’in Burberry marka siyah elbisesi ve yeni kısa saçları ile birlikte büyük beğeni topladı.

Can performans sergileyen sanatçı ayrıca yüz hatlarını daha çok ortaya çıkardığı söylenen saç kesimiyle ilk defa izleyicilerinin karşısına çıkmış oldu.

Ayrıca İngiliz Müziğinin en iyi grupları olan Coldplay ve One Direction da daha X Factor salonunda programı izlemeye gelen dinleyicilerin karşısında canlı performans sergilemişlerdi

Haber

İlginizi Çekebilir