Selena Gomez Aşk Dedikodularına Yanıt Verdi

Selena Gomez sonunda sessizliğini bozdu. Selena Gomez Aşk dedikodularına karşı sessizliğini bozarak, bu konu hakkındaki soruları yanıtladı.

Selena Gomez ve Niall Horan geçtiğimiz hafta bir doğum günü partisine katılmış ve ikilinin öpüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara göre Gomez ve Horan çifti katıldıkları arkadaşları Jenna Dewan ‘ın doğum günü partisinde birbiri ile öpüştü ve sarılarak dans etti.

Çoğu resmi haber kaynağı tarafından da yazılan bu haber bazı medya şirketleri tarafından da doğrulanmış ve ikilinin çıktığı söylenmişti. Ancak Selena Gomez ve Niall Horan çifti bu konuda sessiz kalmayı tercih ederek her hangi bir açıklama yapma gereği duymamıştı.

Bir haftayı aşkın bir süredir devam eden bu dedikodular neticisinde herkes onların birlikte olduğunu düşünse de Selena Gomez ve Niall Horan çiftinin sevgili olmadıkları Selena Gomez tarafından basına ve hayranlarına açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Billboard’un kadın şarkıcılar için düzenlediği özel bir etkinliğe katılan Gomez önce  kıyafeti ile hayranları ve gazeticileri kendine hayran bırakmayı başardı.

Entertainment Tonight mikrodonu ile röportaj yapan Selena Gomez’e öncelikle Victoria’s Secret Moda Gösterisi’nde ve Meleklerle çalışmanın nasıl olduğu soruldu.

Yaşadıklarından keyif ve heyecanla bahseden Selena Gomez’e bu sefer de geçen haftadan beri tüm magazin basını ve hayranları tarafından merak konusu haline gelen Niall Horan ile yaşadığı aşk soruldu. Önce biraz şaşıran ünlü yıldız Entertainment Tonight sorularını yanıtlayarak onunla birlikte olmadığını açıkladı

Selena, Niall Horan ile birlikte misiniz sorusuna:  ”Oh Aman Tanrım! Hayır. Onu seviyorum. Her zaman onunlayım. O inanılmaz” dedi.

Selena Gomez Aşk iddialarının asılsız olduğunu savunurken Niall Horan’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir