Selena Gomez’den Justin Bieber’a Misilleme

Adı son günlerde yaptığı işler ve şarkılarından daha çok, yaşadığı aşk ikilemleri anılan Selena Gomez’den Justin Bieber’a Misilleme geldi. Ünlü yıldızın adı yine bir aşk ile anılıyor. Dünyaca ünlü sanatçı Selena Gomez geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından kendine ait olan Instagram hesabından Christopher Mason adlı modelin fotoğrafını paylaştı. Niall Horan tartoşmaları henüz sona ermiş değilken gelen ” ünlü model Mason” fotoğrafı ile ortalık iyice karıştırdı. Magazin basını başta olmak üzere herkes Selena’nın Christopher Mason adlı modelden hoşlandığını düşündü. Herkes model Mason ve Selena Gomez hakkında aşk dedikoduları yapmaya başlasa da işin aslı kısa zamanda ortaya çıktı.

Model Mason, aslında Selena Gomez’in klibinde oynayacak olan model olduğu ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes almış olsa da, Selena Gomez kendi hakkında çıkan bir çok aşk dedikodusundan hala kurtulabilmiş değil.

Ayrıca edinilen bilgilere göre modelin, Selena’nın “Hands to Myself ” klibinde yer alacak. Klip çekimlerinin tamamlandığı ve yayınlanacağı günü beklendiği söyleniyor.

Selena Gomez Justin Bieber Missillemesinin Hikayesine gitmek için fotoğrafa Tıklayınız

Haber

İlginizi Çekebilir