Drake Bell’e Justin Bieber Hatırlatması

Ünlü yıldız Drake Bell geçtiğimiz akşam Glendale, Kaliforniya bölgesindeki kontrol merkezinde polislere yakalandı. Alkollü araba kullanırken kontrol noktasındaki polislere yakalanan ünlü yıldız, kontrol noktasında durduğunda kendisine aşırı alkollü olduğu ve çok hızlı gittiğini açıklandıktan sonra, polis memurları tarafından karakola götürüldü.

Ünlü yıldız ayılarak kendisine gelince 20 Bin Dolar kefalet ücretini ödeyerek dışarı çıktı. Başına gelenlerden sonra ünlü yıldız Drake Bell bir de tepkilerin kurbanı oldu. Bu tepkiler ise Justin Bieber’in hayranları ve Justin Bieber’a yakın olan kesimler tarafından geldi.

Bilindiği üzere bir kaç yıl önce Justin Bieber alkollü araba kullandığı için tutuklanmış ve oldukça can sıkıcı zamanlar geçirmişti. Justin Bieber’ın tutuklu olduğu sıralarda ise Drake Bell kendi  Twitter hesabından Bieber ile dalga geçerken hem tepki almış hem de rahatlığı ile gündeme gelmişti.

Ünlü yıldız Drake Bell her fırsatta Justin’den nefret ettiğini dile getiriyor ve ünlü yıldız’a sürekli tutuklanması ile ilgili iğneleyici tweetler atıyordu.

Şimdi kendisinin de tutuklanması Bell ‘i komik bir duruma düşürdü demek yanlış olmaz. Ünlüler dünyasında bir ünlünün başına kötü bir şey geldiği zaman ne olursa olsun onunla dalga geçen kişi ya da kişilerin aynı durumla karşılaştığının başka bir kanıtı da Drake oldu. Ayrıca Bieber hayranları o günleri unutmadığını göstererek, ünlü yıldız Bell hakkında fazlasıyla iğneleyici yazıları Twitter hesaplarından paylaştılar

Haber

İlginizi Çekebilir