Selena Gomez Justin Konusundan Bıktı

Son zamanlarda şarkıları, göze çarpan klipleri, aşk hayatı ve giyim tarzı ile büyüdüm ben diyen Gomez, Rolling Stone dergisi için özel röportaj verdi. Bu röportajda kendi, hayranları ve aşk yaşantısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu sohbet sırasında Selena Gomez Justin Bieber hakkında da yorumlar yaptı.

Bildiğiniz üzere Justin, Selena’ya geçtiğimiz aylarda serenat yapmıştı ve onunla dans etmişti. Sonrasında ikilinin barıştığı ve her şeyin düzeldiği idda edilmişti. Ancak bu iddialar yersiz söylentilerden başka bir şey değildi. Selena Gomez barışmaya yanaşmamış ve Niall Horan ile birlikte objektiflere samimi pozlar vererek yeni aşk dedikodularına adı kazımıştı.

Justin Bieber ise uzun bir bocalamanın ardından Hailey Baldwin ile samimi görüntülerini kendi sosyal medya hesabından paylaşarak olaya son noktayı koymuştu.

Yapılan röportada bütün bu süreç sorulan güzel sanatçı Gomez artık Justin Bieber hakkında konuşmak istemediğini söyledi. Rolling Stone çalışanlarının ısrarı ile Gomez Justin Bieber’ın paylaşımları hakkında:

Öncelikle özür dilerim. Dürüst olmam gerekirse, Justin ve bu olaylar hakkında konuşmaktan gerçekten bıktığımın bilinmesini istiyorum” yorumunda bulunarak bu durumdan sıkıldığını dile getirdi ve konuyu kapattı

Haber

İlginizi Çekebilir