Sofuoğlu ve Çalhanoğlu arasındaki yazışma, fenomen oldu

Sofuoğlu ve Çalhanoğlu arasındaki yazışma, fenomen oldu. Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, tanışmak istediği milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun verdiği cevaplara ve kendisini tanımamasına sosyal medya üzerinden ilginç bir tepki gösterdi. Çalhanoğlu da buna cevap verdi.

Kenan Sofuoğlu, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu’yla telefon üzerinden mesajlaşırken, aralarında geçen diyalogları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Yazışmada Kenan Sofuoğlu, Hakan Çalhanoğlu’na “Hakan kardeşim, Ben Kenan Sofuoğlu. Köln’e geldim. Seninle tanışmak istiyordum ama buralarda değilmişsin” diye yazarken, Çalhanoğlu ise “Tanıyamadım sizi. Ne için tanışmak istiyorsunuz. Ben sizi tanımıyorum” diye cevap verdi. Sofuoğlu ise, “Sevdiğim için tanışmak istedim. Motosikletçi” diye yazarken, Çalhanoğlu ise “Numaramı kimden aldınız” diye sordu. Sofuoğlu, “Kardeş sileriz sıkıntı yapma” derken, Çalhanoğlu ise, “Kimden aldınız sıkıntı yok” diye yazdı.

Kenan Sofuoğlu ayrıca, sosyal medya hesabından da şu paylaşımda bulundu:

“Hakan Çalhanoğlu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip, hesap sormadık. Yakışmadı.”

 

Dünya şampiyonu motosikletçinin bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu.

Daha sonra Kenan Sofuoğlu Facebook hesabından bir mesaj daha yayınladı ve olayın bu kadar büyütülmesini beklemediğini söyleyerek paylaşımını kaldırdığını açıkladı:

“İnsan sevdiğine kırılır.. Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlâkı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum. Bu paylaşımı Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar büyütülmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten ötürü paylaşımı kaldırıyorum”

Almanya’da doğup büyüyen ve orada yaşayan Hakan Çalhanoğlu da cevap verdi ve iletişimsel bir sıkıntı olduğunu en yakın zamanda Almanya’da bir maçında Kenan Sofuoğlu’nu ağırlayacağını belirtti:

“Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk bir problem yok. En yakın zamanda Almanya’da bir maçımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum”

1765294

Haber

İlginizi Çekebilir