Lip Sync Battle ‘da Beyoce Sürprizi

Amerika’da yayınlanan LL Cool J’in sunucuğunu yaptığı Lip Sync Battle programında bu hafta Beyonce rüzgarları esti. Programda yarışmacılardan Channing Tatum sahne aldığı bölümünde tam da Beyonce’un “Run the World (Girls)” şarkısına gösterilen performansın yarısında dünyaca ünlü yıldız Beyonce dansçıları ile birlikte stüdyoya daldı ve performansı tamamladı. Dünyaca ünlü güzel sanatçı Beyonce’un canlı yayın stüdyosuna dalması ile birlikte, programcılar, yarışmacılar ve dinleyiciler çığlıklar atarak güzel sanatçıyı alkışladılar.

Performansın sonunda giydiği kıyafet, saç stili ve makyajı ile tamamen Beyonce karakterine bürünen yarışmacı Channing Tatum şaşkınlıkla başarılı sanatçıya sarıldı, alkışladı ve sonunda beğenisini dile getirmek için güzel yıldızın önünde eğildi.

Lip Sync Battle: Jimmy Fallon zamanında popülerite kazanana ancak LL Cool J’in sunumuyla Jimmy Fallon’u aratmadığı celebritylerin kostüm ve dansları ile tam anlamıyla söyledikleri şarkıları canlandıracakları formatta bir program.

Haber

İlginizi Çekebilir