Leonardo DiCaprio’nun Korkulu Anları

73.’sü düzenlenen ‘Golden Globe’ (Altın Küre) gecesine Leonardo DiCaprio’nun Korkulu Anları damga vurdu. Oscar ve Grammy’den sonra üçüncü en çok izlenen ve Oscar’ın habercisi olarak nitelendirilen Altın Küre ödül gecesi, Kaliforniya’nın Beverly Hills kentinde düzenlendi. İngiliz komedyen Ricky Gervais’in sunduğu tören, yerel saatle 17.00’de başladı. Ünlü komedyen Gervais, daha önce 2010 ve 2011’de de Altın Küre gecesini sunmuştu.

Golden Globe’de ödül alan sanatçılar arasında Lady Gaga’da bulunuyordu. Lady Gaga ödülünü almaya kalktığı sırada istemeden Leonardo Dicaprio’nun koluna çarptı anlık bir uyarılma ile irkilen DiCaprio salondaki kameralar tarafından görüntülendi. Eş zamanlı bilgi paylaşımı yapan Golden Globe Awards’ın resmi twitter hesabı bu görüntüyü paylaşınca, ünlü aktör DiCaprio sosyal medya’nın diline düşmekten kurtulamadı.

The Revenant (Diriliş) filmi, bu yıl 73.’sü düzenlenen ‘Golden Globe’ (Altın Küre) gecesine damgasını vurdu. Deniz Gamze Ergüven’in çok konuşulan Mustang filmi ise törenden eli boş döndü.

Gecede, gerçek bir hikayeden esinlenen Diriliş filmi Drama dalında ‘En İyi Film’ ödülünün sahibi oldu. Bugüne kadar hiç Oscar ödülü alamayan ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio bu filmdeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazandı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir