Liam Payne’in Şarkısı Hazır!

One Direction grubu mola verdikten sonra üyeler bildiğiniz üzere solo projelere atılacak ve dilediği işleri yapacaktı. Liam Payne ilk adımları atmaya başladı hatta kayıtları neredeyse tamamladı.

Ünlü yıldız geçtiğimiz hafta Juicy J ile stüdyoya kapandı ve yeni şarkılar üzerinde çalışmaya başlamıştı. Basından ve hayranlarından gizli yürüttüğü projedeki bu şarkılardan birini ise kendi Instagram hesabından paylaşarak herkese bir sürpriz yaptı.

Görünüşe göre başarılı sanatçı Liam Payne, eski One Direction üyesi olan  Zayn Malik’ten daha önce şarkılar yayınlayacak. Zayn Malik uzun zaman önce One Direction’dan ayrılarak solo performanslara yönelmek istemişti ancak bu zaman zarfı boyunca sadece yapacağı şarkıların isimlerini yayınlamıştı. Ayrıca Liam Payne’in paylaştığı videoda seslendiği şarkı bütün hayranlarını çok heyecanlandırdı ve büyük beğeni topladı. Payne’in yayınladığı şarkı Zayn Malik’in yapmak istediği tarzdaki parçalara çok benzediği için de biraz eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Haber

İlginizi Çekebilir