Rihanna’ya Oyunculuk Övgüleri

Luc Besson yeni filmindeki oyuncusu Rihanna’ya Oyunculuk övgüleri yağdırdı. Bilim kurgu ile fantastik yapımları birleştirip, içine bir doz da Scarlett Johansson katarak box office listelerini uçuran Lucy filminin yönetmenini yeni filmi yine çok konuşulacak.

Usta yönetmen Twitter üzerinden paylaştığı gönderisinde Rihanna ile bir pozunu paylaşarak genç yıldızın doğuştan oyuncu olduğunu söyledi.

Luc Besson’un son filmi Valerian and the City of a Thousand Planets’in başrollerini Cara Delevingne ile Dane DeHaan üstleniyor. Kadrosunda pop ikonu Rihanna,  Kumandan Arün Filitt rolünde göreceğimiz Clive Owen, Ethan Hawke, Herbie Hancock ve Life filmindeki performansıyla göz dolduran Dane DeHaan’ın da yer aldığı filmde DeHaan ajan Valerian’ı canlandırırken, Delevingne de Valerian’ın yardımcısı Laureline rolünü üstlenecek.

Zamanda ve uzayda yolculuk yapan zaman yolcusu ajanı Valerian ve onun kızıl saçlı yardımcısı Laureline’in maceralarını konu alan Fransız çizgi romanın beyazperde uyarlaması olacak olan Valerian and the City of a Thousand Planets’ta ikili, biz gezegenlik bir galaksi sisteminin baş gezegeni olan Syrte’i keşfe gidecek. Amaçları orada Dünya için bir tehlike olup olmadığını denetlemek olan ajanlar, çökmekte aristokratlar tarafından yönetilen bir çürüyen imparatorluğu ve devrime susamış bir halkı keşfetmenın yanı sıra perdelerin ardından tüm yönetimi ele geçiren maskeli akil adamların tarikatını ortaya çıkaracak.

Valerian and the City of a Thousand Planets, 21 Temmuz 2017‘de Fransa’da vizyona girecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir