Hayden Panettiere Cristics’ Choice’un Yıldızı Oldu

Cristics’ Choice Müzik Ödülleri Santa Monica’da düzenlenen özel bir tören ile sahiplerini buldu. Cristics’ Choice Ödül Töreni Gecesinde ödül kazananların yanı sıra ünlü yıldızların kırmızı halıda sergilediği şıklık yarışı damgasını vursada tören gecesinin en çok ilgi çeken konuğu Hayden Panettiere oldu.

Anne olduktan sonra ilk kez kırmızı halıya çıkan Panettiere, geçen ay bir yaşına giren kızı Kaya’yı dünyaya getirdikten sonra depresyona girdiğini ve tedavi olduğunu açıklamıştı. Ukraynalı boksçu Wladimir Klitschko ile nişanlı olan Panettiere, kötü günlerin geride kaldığını, artık kendisiyle gurur duyduğunu söyleyerek şen tavırları ile gecenin yıldızı oldu.

Gecede, sinema dalında bu yıl ödül sezonuna damgasını vuracak gibi görünen Leonardo DiCaprio The Revenant ile en iyi aktör ödülüne değer görüldü. Brie Larson ise en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Creed ile Sylvester Stallone’nin yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandığı gecede Room’un 9 yaşındaki oyuncusu Jacob Tremblay da en iyi genç aktör ödülünün sahibi oldu.

Alicia Vikander The Danish Girl ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu. Kristen Dunst, Fargo ile TV dizisi dalında en iyi kadın oyuncu ödülüne değer görüldü.

 

Haber

İlginizi Çekebilir