Suicide Squad’tan ilk Fragman Yayınlandı.

DC Comics’in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad ‘tan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Robert  Kanigher ve Ross Andru’nun yarattığı karakterleri uyarlayan isimse Justin Marks. DC Entertainment ve Warner Bros.’un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin kadrosunda ise Margot Robbie, Will Smith, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jared Leto gibi yıldız pek çok isim yer alıyor.

Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

FİLM MÜZİKLERİ

Ayrıca film müzikleri 1970’lerde kurulan İngiliz Rock Grubu Queen’in soundlarını anımsattı. Ancak film müzikleri için İngiliz besteci Steven Price üstlendi

David Ayer’in bir önceki filmi olan Fury‘nin müzikleri de Steven Price imzası taşıyordu. Bu sene vizyona girecek Henry Selick filmi Random Acts‘te de bestelerini duyacağımız Steven Price, Joker’den Harley Quinn’e, Deadshot’tan Killer Croc’a birçok çizgi roman okuyucusunun favori kötülerini karşımıza çıkaracak Suicide Squad‘ın tüm müziklerini hazırlıyor.

Filmin son fragmanında Queen’in “Bohemian Rhapsody” parçasını duymuştuk.

Haber

İlginizi Çekebilir