Kendall Jenner Hamile Mi?

Kendall Jenner Hamile olduğunu itiraf ettiği ses kayıtları internette dolaşmaya devam ediyor!

Victoria’s Secret mankeni olarak başarısını kanıtlayan Kendall Jenner geçtiğimiz günlerde ablası Khloe Kardashian ile birlikte televizyonda yayınlanan ET adlı bir programa katıldı. Programda ani gelişen olaylar neticesinde Khloe Kardashian telefonu kız kardeşi güzel model Kendal Jenner’a uzatarak Kim Kardashian’ı aramasını ve ona hamile olduğunu söylemesini istedi.

Neye uğradığını şaşıran Jenner önce bunun iyi fikir olduğunu düşünmese de sonrasında telefonu eline aldı ve ablası Kim Kardashian’ı aradı. Güzel model telefonda ablasına

“Selam seni bir şey için aradım, sana bir şey anlatmalıyım… Çünkü ne yapmam gerektiği konusunda senin yardıma ihtiyacım var. ” dedi. Tedirginliği sesinden belli olan Kim daha fazla dayanamayarak:

“Aman Tanrım ne oldu?” diye sorunce Jenner tek cümle ile hamile olduğunu söyledi. Şaşıran Kim Kardashian telefonun diğer ucunda sesini biraz da yükselterek:

“Dalga mı geciyorsun? Annemi aradın mı? Ohh Tanrım bugün kelimenin tam anlamıyla olumsuzluklarla dolu. North gece boyunca uyumadı ve sürekli bir şeyler yedi. Çok çılgın bir gün geçirdim. Uyuyamadım ve ölmek istiyorum” diye kelimeleri ardı ardına sıralarken Khloe Kardashian telefonu eline alarak bunun bir şaka olduğunu ve canlı yayında olduklarını itiraf ederek, ablası Kim’in içine su serpti.

Haber

İlginizi Çekebilir