Michael Jackson’ı İngiliz Fiennes Oynayacak

Pop müziğin kralı olarak adlandırılan efsanevi sanatçı Michael Jackson ve ABD’li efsanevi aktörlerden biri olan Marlon Bronda ve Oscar ödüllü İngiliz aktris Elizabet Taylor’un 11 Eylül saldırıları ve sonrasında Batı’ya doğru yaptıktıkları kurgusal yolculuğu anlatan “Elizabeth, Michael ve Marlon” adlı filmin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı.

Oscar Ödülleri’nde hiç bir beyaz oyuncunun hala aday gösterilmemesinin tartışmaları hala devam ederken, The Guardian bir haber yayınladı ve bu haberle birlikte herkesin kafasında bir soru işareti oluşmaya başladı. The Guardian’ın haberine göre; “Elizabeth, Michael ve Marlon” filminde ünlü aktö Marlon Brando’yu Brian Cox, güzel yıldız Elizabeth Taylor’ı Stockard Channing ve popun kralı Michael Jackson’ı ise Joseph Fiennes’ın canlandıracak. Ancak Hollywood’daki beyaz hakimiyetinin tartışıldığı günlerde açıklanan bu kadrı, sosyal medyada büyük tepkiler çekmeye yetti.

VICE yazarı Touré ise Michael Jackson’ın geçen yıllarda katıldığı bir yayında, kendisini oynaması için beyaz bir çocuk istediği iddialarını reddettiği anları paylaştı.

Haber

İlginizi Çekebilir