Taylor Swift’in İkizi Ortalığı Karıştırdı!

Dünyaca ünlü country sanatçısı Taylor Swift’ein ikizi gibi, ona çok benzeyen Keitra Jane sosyal medyayı karıştırdı.

Keitra Jane 21 yaşında ve Utah Üniversitesi’nde öğrenci ancak onun Taylor Swift’e benzemesi görenleri şaşkına çeviriyor. Keitra Jane’in fiziği, yüzü, saçları ve hatta neredeyse hareketleri bile 26 yaşındaki ünlü yıldızın birebir kopyası gibi.

Bu benzerlik yüzünden Taylor Swift hayranlarından nefret mesajları aldığını dile getiren Keitra Jane, benzerliği sayesinde ise Alex Boye’un zAfrican Hipster” klibinde oynama fırsatı yakaladığını açıkladı.

Bu benzerlik bir çok kısım tarafından farkedilince Seventeen adlı dergi ile de röportaj yapan Jane, dergiye verdiği röportajda özellikle yapılan kötü yorumlara değindi. Keitra kendini ifade ederken;

“Bu yorumlardan en çok inciteni bana Taylor Swift’in şişmanı, denmesi… Lise yıllarım boyunca yeme bozukluğundan muzdariptim. Ve akranlarımdan hep uzundum. İnternette taciz ise bu tip hastalıklara davetiye çıkarıyor. İnsanların şunu anlaması lazım, biri hakkında bir yorum yaparken bunu duvara yazmıyorsunuz! Bunu gerçek bir insana yazıyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız’ cümlelerini kullandı.

Galeriye gitmek için fotoğrafa tıklayın

Haber

İlginizi Çekebilir