Lisa Ann de Kanye West Atışmasına Dahil Oldu

Kanye West, eski sevgilisi Amber Rose ve Rose’un eski eşi Wiz Khalifa arasında dönen sosyal medya atışmasına Striptizci Lisa Ann de dahil oldu.

Ünlü Rapçi Wiz Khalifa’nın uyuşturucuya yönelik Twitter üzerinden paylaştığı “Bu KK’yi alın ve kendinize gelin” yazısı  ile başlayan atışma gün geçtikçe daha da karmaşık bir hal almaya başladı. Ünlü Rapçi Kanye West “KK” açılımını “Kim Kardashian” ya da “Kim-Kanye” olarak algılayınca ortalık karıştı. West’in cevap olarak attığı tweette lafı kendisinin eski sevgilisi ve Wiz Khalifa’nın eski eşi Amber Rose ve Rose’dan olan çocuğuna değdirerek deyim yerindeyse ateş püskürdü.

Atışma sırasında Kanye West’in kullandığı “striptizci kölesi oldun” lafı ile Lisa Ann de olaya dahil olarak Kanye West’e ağır bir dizi tweet attı. Lisa Ann tweetlerinde:

” Kanye bana çekip gönderdiğin belden aşağı fotoğraflarını hala saklıyorum. Onlardan derleme yapacağım” dedi. Kanye West’in paniklediğini farkeden striptizci Ann bir sonraki yazısında olay ile dalga geçerek:

“Bak dikkatli oku, sadece derleyeceğim dedim. Paylaşacağım demedim” diyerek ortalığı hem sakinleştirdi hem de Kanye West’e karşı bir gövde gösterisinde bulunmuş oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir