Selena Gomez Olgun Erkekleri Tercih Ediyor

23 yaşındaki başarılı yıldız Selena Gomez , Ocak ayında satışa sunulan Instyle dergisinin İngiltere editasyonunun kapak kızı oldu. Güzel yıldız Gomez derginin kapağında yayınlanmak üzere Arabella Greengill‘ın stilize ederek kombine ettiği rahat kıyafetlerle, Jeff Hahn‘ın objektifine poz verdi.

Instyle dergisine özel bir röportaj da veren Amerikalı genç şarkıcı ve oyuncu Gomez, bu röportajında Zayn Malik ve haklarında çıkan dedikodular hakkında konuştu.

“Eğer bana randevuya çıkma teklifi etseydi muhtemelen onunla zaten görünmüş olurdum. Sadece şaka yapıyorum ama ciddiyim. Bundan nefret ediyorum. Bu zor bir şey. Bir adamın benimle buluşmadan önce beni Google’dan aratma fikrinden rahatsız oluyorum ve bu daha önceden gerçekleşmişti. Bazen 16 yaşında gözüktüğümü düşünüyorum ki bu da kötü hissettiren bir şey çünkü ben olgun erkeklerle çıkmayı seviyorum.” yorumunu yapan sanatçı Revival albüm kapağında verdiği çıplak poza gelen eleştiriler için:

“Hislerimi incitti çünkü bunu daha önceden deneyimlememiştim fakat bunun bir mesele olmasını da istememiştim. Bu yüzden “Ne dediğinizi umursamıyorum!” dedim. Bu yeni bulunmuş meydan okuma özel hayatımda da devam etti. Aynı anda hem güzel hem de rahat olabileceğimi öğreniyorum. “Kendini aynaya baktığında güzel mi görüyor?” Bazı günler gördüğüm şey hoşuma gidiyor. Bazı günler ise takmıyorum bile.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir