Foxes All I Need albümünü tamamladı

Foxes All I Need albümünü tamamladı. Grammy Ödüllü İngiliz şarkıcı/söz yazarı Foxes’in bir süredir üzerinde çalıştığı ikinci stüdyo albümü nihayet hazır! 2014 yılında “Glorious” adını verdiği ilk stüdyo albümü ile dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki şarkıcı, “All I Need” albümü için geri sayımı başlattı. Albümünde yine kendi imzasını taşıyan şarkılara imza atan Foxes, 16 şarkıdan oluşan albümünü 5 Şubat’ta serbest bırakacak.

Şarkı Listesi:
Rise Up (Intro)
Better Love
Body Talk
Cruel
If You Leave Me Now
Amazing
Devil Side
Feet Don’t Fail Me Now
Wicked Love
Scar
Money
On My Way
GenişletilmişVersiyonu:
Shoot Me Down
Lose My Cool
All I Need
Rise Up (Reprise)
All I Need Albüm Kapağı:

Foxes-All-I-Need-2016-2480x2480

En iyi ABD’de Zedd’in Billboard Hot 100’de sekizinci sıraya yükselen 2013 single’ı “Clarity”ye yaptığı düetle bilinir. En İyi Dans Kaydı’nda bir Grammy Ödülü almıştır. İlk albümü olan Glorious’u 2014 yılında Birleşik Krallık’ta çıkarmış ve “Youth”, “Let Go for Tonight” ve “Holding Onto Heaven” single’ları ilk 20’de yer almıştır.3

Müzik kariyeri
Allen müzik kariyerine Foxes adıyla 2011 yılında Londra’da küçük konserlere çıkarak başladı. İlk single’ı olan “Youth” single’Inı 2012 yılının başlarında çıkarmıştır. Sonra Warrior EP’sini çıkardı. EP, “Youth” şarkısını ve B yüzünde Gossip Girl’den “Home” şarkısını içeriyordu. 2012’nin sonlarında Marina and the Diamonds ile gezen Foxes “Echo” single’ını çıkardı.
Müziğini “deneysel pop” olarak nitelendirenFoxes, 2013’ün ortalarında Zedd’in single’ı “Clarity”ye düet yaptı. Single, ABD Billboard Hot 100listesinde sekizinci sıraya kadar yükseldi ve Hot Dance Club Songs listesinde birinci oldu. Şarkı, Avustralya’da ikili platin, Birleşik Krallık ve Kanada’da platin, Yeni Zelanda’da altın sertifika kazandı. Daha sonra 2014 Grammy Ödülleri’nde En İyi Dans kaydı Ödülü’nü kazandı. 2013 yılında Foxes Fall Out Boy’un “Just One Yesterday” şarkısına düet yaptı. Bu şarkı Save Rock and Roll albümünde yer aldı.
Mayıs 2013’te “Beauty Queen” single’ını çıkardı.Ağustos 2013’te RCA Records, Foxes’ın “Youth” single’ını yeniden çıkardı. Ayrıca şarkı Ekim 2013’te eşzamanlı bir yüksek profilli Debenhams reklam kampanyasında kullanıldı.”Youth”, UK Singles Chart listesinde 12. sırada yer aldı. “Holding onto Heaven” şarkısı Aralık 2013’te BK iTunes Store’dan ücretsiz indirilebilir oldu.
Foxes, “Let Go for Tonight” şarkısının yeni bir versiyonunu kaydetti ve Şubat 2014’te single olarak piyasaya sürdü. Birleşik Krallık listelerinde yedinci sıraya yerleşti.Böylece ülkesindeki en başarılı olan single’ı bu oldu. İlk albümü olan Glorious’u Mayıs 2014’te çıkardı. Albüm UK Albums Chartlistesine beşinci sıradan giriş yaptı.

Haber

İlginizi Çekebilir