Terörü Lanetliyoruz

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara’da meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada 28 kişinin hayatını kaybettiği, 45 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Ankara’da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi’ndeki askeri lojman bölgesinde, askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Ankara Valiliği olayda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını açıkladı. Valilik patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiği belirtildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında askeri servis aracına saldırıgerçekleştirildi. Saldırı sonrasında 4 servis aracı yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi

 

VALİ: 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini, 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını açıkladı. Patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiğini söyledi.

 

HÜKÜMETTEN PATLAMAYA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Terör Ankara’da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor” dedi.

 

TSK’DAN İLK AÇIKLAMA

 

TSK: Saldırı trafik ışıklarında meydana geldi. Alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Haber

İlginizi Çekebilir