Britney Spears, siyasi bir krizin ortasında kaldı

Nevada Demokrat grubuyla birlikte seçim kampanyası için Las Vegas’ta bulunan Hillary Clinton, Britney Spears’la bir araya geldi ve ikili, birlikte fotoğraf çektirdi. Ancak fotoğraflar krize dönüştü
Britney Spears, #PieceOfMe (Benim Parçam) isimli sahne gösterisinin Vegas durağında, Hillary Clinton’la bir araya geldi. Birlikte fotoğraf çektiren ikili, fotoğraflarda gayet neşeli görünüyor.
Spears, Hillary Clinton’a seçim döneminde destek verdiğini belirtmek amacıyla #ImWithHer (Onunlayım) hashtagi ile bu fotoğrafları kendi Instagram ve Twitter hesabından paylaştı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Birçok çok güzel sebep için Vegas’ta olmak… Özellikle bugün… Hillary Clinton’la tanışmak için inanılmaz bir fırsatım vardı. Kendisi, dünyadaki kadınlar için ilham verici ve güzel bir ses. Güçlü varlığını hissedebiliyosunuz ve onunla tanıştığım için büyük onur duydum” şeklinde bir açıklama yazmıştı.
fft31_mf7591516

Ancak Hillary Clinton’un başkanlığa adaylığı henüz resmen kamuoyuna duyrulmamışken, Britney Spears’ın bu paylaşımı sosyal medyada takipçileri tarafından tepki aldı ve Spears, fotoğrafın altında yazdığı yorumu değiştirme gereği duyarak #ImWithHer (Onunlayım) hashtagini kaldırdı.
fft31_mf7591529

Haber

İlginizi Çekebilir