Kendall Jenner makyajsız haliyle herkesi şaşırttı

Kendall Jenner makyajsız haliyle de güzel olduğunu bir kez daha gösterdi. Ünlü model Michael Kors defilesinde sıfır makyajla podyuma çıkarak görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü model, makyajsız doğal güzelliğiyle büyüledi.
Son dönemlerin en popüler modellerinden Kendall Jenner, New York Moda Haftası etkinlikleri kapsamında Michael Kors defilesinde podyuma çıktı.

Sıfır makyaj ile podyumda boy gösteren Jenner’ın doğal güzelliği dikkatlerden kaçmadı.
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kendall-Jenner-Gallery-2-gif

Kendall Jenner kimdir?
3 Kasım 1995 yılında Los Angeles’ta dünyaya geldi. Manken ve televizyon oyuncusudur. Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızıdır. Kylie Jenner adında öz kız kardeşi anne tarafından Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kim Kardashian’ın annesinin ikinci evliliğinden olan kardeşlerinden Kendall Jenner üvey ablası ile birlikte “Keeping Up with the Kardashians” adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini duyurmuştur.

factory54-michael-kors-collection-fw1617-photo-pr-3

Haber

İlginizi Çekebilir