Taylor Swift Kesha’ya 250 bin dolar bağışladı

Taylor Swift Kesha‘ya 250 bin dolar bağışladı. Yapımcısı ve Sony’ye 2014 yılında dava açan pop yıldızı Kesha’nın davayı kaybetmesi üzere birçok ünlü isim şarkıcıya yardım etmek için kampanya başlattı. Davanın açıldığı günden bu yana iş teklifi alamayan Kesha’ya yardım etmek isteyen Taylor Swift, arkadaşına 250 bin dolar bağışladı.

Kesha geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen dava duruşma sonunda 2014 yılında yardımcısı ve Sony’ye karşı açtığı davayı kaybetti. Yardımcısı tarafından tecavüz edildiğini ve bu sebepten dolayı Sony ve yardımcısıyla imzalanan sözleşmenein feshedilmesini talep eden Kesha davayı kaybedince sözleşmeye sadık kalmak zorunda kaldı.

Ünlüler yardım kampanyası başlattı
Bu saatten sonra aynı yardımcıyla birlikte çalışamayacağını belirten Kesha 2014 yılından bu yana hiçbir iş teklifi alamıyor. Ciddi maddi sıkıntıları yaşayan ünlü pop yıldızı için birçok ünlü isim yardım kampanyası başlattı.

Arkadaşına 250 bin dolar bağışladı
Kesha’nın yakın arkadaşı Taylor Swift ise arkadaşını bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmadı. Kesha’nın avukat ve dava masraflarını üstlenen Swift, pop yıldızına bir de 250 bin dolar bağışladı.

Haber

İlginizi Çekebilir