Kesha’ya Tecavüz etmekle Suçlanan Prodüktör İlk Kez Konuştu

Kesha’ya tecavüz etmekle suçlanan prodüktör ilk kez konuştu.Prodüktör Dr Luke, Kesha ile olan davası hakkında sessizliğini bozdu. 42 yaşındaki prodüktör, Twitter’da yaptığı açıklamada Kesha’nın iddialarını net bir şekilde reddetti ve çok konuşulacak yeni iddialarda bulundu.

İDDALAR UTANÇ VERİCİ

Şu ana kadar bu dava hakkında yorum yapmadım çünkü bu olayın mahkemede karara bağlanması gerekir, Twitter’da değil. Burada sadece küçük bir bilgiyi temel alan bu kadar çok spekülasyonun olması utanç verici. Nesnel gerçekleri doğru bir şekilde bilecek kişi hakimdir. Cuma günü hakim, Kesha’nın iyiliği için hüküm vermedi. Konu hakkında bilgisi olmadan konuşanları anlıyorum. Sevgilerine değer verebilirim fakat gerçekler ortaya çıkmadan hayatlar mahvolabilir.

O BENİM KIZ KARDEŞİM GİBİYDİ

Elbette aklı başında olan herkes tecavüz ya da cinsel saldırıya karşıdır fakat şu anda yorum yapan herkes bilgisizce yapıyor. Kesha’ya tecavüz etmedim ve onunla hayatım boyunca cinsel birliktelik yaşamadım. Kesha ve ben uzun yıllar boyunca arkadaştık ve o benim küçük kız kardeşim gibiydi.

KESHA İDDİALARINI İNKAR ETTİ

Kesha şimdi bana karşı söylenen korkunç iddialarını yemin altındayken inkar etti. Kesha’nın avukatı bana karşı doğru olmayan başka bir tecavüz iddiasında bulundu fakat bu, Lady Gaga tarafından reddedildi. Mark Geragos (Kesha’nın avukatı) daha önceden Scott Peterson ve Chris Brown’ı temsil etmişti. Şimdi nasıl kadın haklarını önemsiyormuş gibi davranabiliyor?

FEMİNİST BİR ANNE TARAFINDAN BÜYÜTÜLDÜM

Sizin ya da sevdiğiniz birinin alenen tecavüzden sanık olduğunu fakat yapmadığından emin olduğunuzu hayal edin. Bunu hayal edin. 3 kız kardeşim, bir kızım, bir oğlum ve bir de beni büyüten feminist bir annem var.

Kesha ve ben birlikte birçok şarkı yaptık ve çoğunlukla iyilerdi fakat bazen yaratıcılık uyumluzlukları da vardı. Kendime güveniyorum. Tüm bunlar sona erdiğinde yalanlar açığa çıkacak ve gerçekler galip gelecek. Bu olay boyunca beni destekleyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu hala devam eden bir dava. Bu yüzden bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Mahkemede denenmeli.

Haber

İlginizi Çekebilir