Miley Cyrus Evlendi mi?

Miley Cyrus Evlendi mi?
Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus ve Avustralyalı oyuncu Liam Hemsworth gizlice evlendi mi?

Hollywood Life ve İngiltere’nin Cosmopolitan dergileri, ilişkilerine yeniden başlayan Miley Cyrus ve Liam Hemsworth’ün Life & Style dergisinin iddiasına göre gizlice evlendiğini yazdı. Raporlara göre Miley Cyrus ve Liam Hemsworth Avustralya’da gizlice sahilde kıyılan törenle dünya evine girdi.

Yeni yıla Avustralya’da Liams Hemsworth ve ailesi ile birlikte giren Miley Cyrus, Avustralya dönüşü havaalanında da iki yıl önce parmağından çıkardığı nişan yüzüğünü tekrar tatmış bir şekilde görüntülenmiş ayrıca 23 yaşındaki genç yıldız bu dönüş sonrası Liam Hemsworth’ün evine eşyalarını taşırken objektiflere takılmıştı.

Bu gelişmelerinden ardından yeni iddialar ortaya atılmaya başladı. Miley Cyrus’un yakın arkadaşlarına Liam ile evlendiklerini ve taktığı yüzüğün aslında bir düğün yüzüğü olduğunu söylediği iddia ediliyor.

Life & Style ‘a konuşan kaynağa göre düğün bir plajda gerçekleşti ve Miley Cyrus sıradan normal bir elbise giydi. Nikah kısmına geçildiğinde ise Liam Hemsworth, Miley Cyrus’a olan aşkını anlatmaya başlamış ve bu sırada Miley Cyrus’un gözyaşlarına boğulduğu söyleniyor. Daha sonra Liam ailesinden ve sevgisinin sonsuz bir alevi temsil ettiğini söyleyerek konuklardan bir mum yakmalarını istemiş. Ardından ise çift palmiye yapraklarının üzerine konulmuş alyanslarını alıp birbirlerinin parmaklarına takmışlar. Kaynak bu evliliğin yasal bir evlilik olmadığını çiftin Mart ayında resmi bir nikah kıyacağını da ekliyor.

Bu iddialara göre çift resmi bir nikah olmasa da kendi aralarında birbirlerine söz vererek sembolik bir nikah kıymışa benziyor.

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth’ün ilişkisi Nicholas Sparks’ın kitabından uyarlanan 2009 yılında vizyona giren “The Last Song” isimli filmin çekimlerinde başlamış ve çift 2012 yılında nişanlandıklarını duyurmuştu. Ancak bu ilişki çiftin ilişkisi 2013 yılında sona ermişti.2016 yılı yeni yılında da yeniden alevlenmiş ve ilişkilerine devam karar almıştı.

Miley Cyrus ve Liams Hemsworth ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çift gerçekten evlenmiş olabilir mi?

Haber

İlginizi Çekebilir