Kesha Davası Hakkında Uzun Bir Açıklama Yaptı

Kesha, kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla dava açtığı ünlü prodüktör Dr. Luke’un geçtiğimiz günlerde davaları hakkında açıklama yapması üzerine uzun bir açıklama yaptı.

Güzel yıldız Facebook hesabından paylaştığı yazıda destek olan hayranlarına ve kendisine destek olan sanatçılara teşekkür etti.Lady Gaga , Kelly Clarkson gibi ünlü isimler büyük bir maddi yardımda bulunmuştu.Ayrıca Jack Antonoff ve Zedd gibi ünlü prdodüktörlerde Kesha’ya şarkı yapmaları teklifi yapmışlardı.Bu sanatçıların hepsine teşekkür eden Kesha herzaman tacize ve tecavüze uğramış kişilerin yanında olacağını söyledi.

kesha_hbr_973394322.jpg

İşte Kesha’nın yazdıkları:

“Herkesten gördüğüm tüm bu destek yüzünden alçak gönüllü ve minnettar hissediyorum. Kelimeler, herkesin bana yazdığı harika şeyleri okurken ve görürken yaşadığım duyguları anlatmaya yetmez. Tüm dünyadan bu kadar çok insanın bana destek ve sevgi göstermek için zaman ayırmasına inanamıyorum. Kariyerlerini benim için tehlikeye atan diğer sanatçılar, sonsuza dek minnettar olacağım.

İstediğim tek şey korkmadan, tacize uğramadan müzik yapabilmekti. Bu dava hiçbir zaman benim kayıt sözleşmem için yeniden bir anlaşmaya varılması için değildi – daha büyük veya daha iyi bir anlaşmaya varılması hakkında değildi. Bu, benim tacizcimden özgür kalmam hakkındaydı. Eğer tacizcimle aramda olan bağı koparıp, doğru olan şeyi yaparsa Sony ile çalışmayı isterim.

Ama bu noktada, bu sorun sadece benim hakkımda olmaktan çok daha büyük.

Bugünkü genç kızlar hakkında düşünüyorum – ilerideki kızımın – ya da sizin kızınızın – veya tacize uğradığı için konuşursa cezalandırılacağından korkan, özellikle tacizcisi gücün olduğu bir konumda olan herhangi bir insanın bu durumda olmasını istemiyorum.

Maalesef benim davamın, tacize uğramış insanlara konuşması için öz güven vereceğini düşünmüyorum, ve bu bir problem.

Ama söylemek istediğim bir şey var, eğer tacize uğradıysanız, lütfen konuşmaktan korkmayın. Sizi güvende hissettirecek yerler var. Size yardım edecek insanlar var. İlk olarak ben, sizin yanınızda ve arkanızda olacağım. Tüm bunların nasıl hissettirdiğini artık biliyorum, ve yabancıların benim için yaptığı harika yolla ben de sizin için sonuna dek savaşacağım.

Evet, ben çok feminist biriyim ama bundan daha çok hümanist biriyim. Güven içerisinde insanları desteklemeye inanıyorum.

Bunda hepimiz birlikteyiz. Yalnız değilsiniz.

Sizi seviyorum ve teşekkür ederim.“

Haber

İlginizi Çekebilir