Katy Perry Tehdit mi Ediliyor?

Amerika’da hunhar bir cinayette kurban giden Jon Benét’i arama motorları Katy Perry sanıyor. Bu komplo çevrelerince ”Katy Perry İlmünati’den tehdit mi alıyor” algısı yaratıldı.Katy Perry Tehdit mi Ediliyor sorusunun yanıtı henüz açıklığa kavuşamadı.

Katty Perry hayranları bu ilginç tesadüfe göre endişeli görünüyor.Henüz 6 yaşında bir cinayete kurban giden küçük güzellik kraliçesi JonBenét’in hala cinayet sırrı yaklaşık 20 yıldır çözülemedi.

katy-perry-jonbenet-ramsey

JonBenét Kimdir?

JonBenet Ramsey, küçük yaşta, büyüklerin dünyasına varlığını kabul ettirmiş, katıldığı çocuk güzellik yarışmalarıyla tanınmış olan küçük bir kızdı. O bir güzellik kraliçesiydi. Törenlerde, gösterilerde yetişkin kadınlar gibi giyinip gösteriler yapıyor, erkekleri eğlendiriyordu. Saçları düzenli olarak sarıya boyanıyor, sürekli makyajlı ve kaliteli giysileriyle dikkatleri çekiyordu.

Babası John Ramsey, milyoner bir iş adamıydı. Annesi Patsy Ramsey, kızının gösteri dünyasında üne kavuşması için çok büyük çaba harcamıştı. Küçük Jonbenet Ramsey ise, güzelliği ve sevimliliğiyle milyonlara kendini sevdirmişti.
katty-perry-jon-benet
Katty Perry Hayranları neden endişeli?

JonBenet Ramsey’in başına gelen ortadan kaybolup cinayete kurban gitmesi,cinayetin çözülememesi ve arama motorlarının Katty Perry’i göstermesi hayranlarını oldukça endişelendirdi.Üstelik komplo çevrelerince ”İlmünati” algısı yaratılmışken.Bu endişelerin yerli mi yersiz mi olacağını ileriki günlerde göreceğiz.

Haber

İlginizi Çekebilir