Gerard Pique ‘den Shakira’ya Öpücük Yağmuru

Havaalanında Gerard Pique’den öpücük yağmuru . Karısı Shakira ve iki çocuğunu karşılamaya giden yıldız futbolcunun sevinci görenleri şaşırtı. Eşini ve çocuklarını karşılayan Pique onları hava alanında öpücük yağmuruna tuttu. Shakira, son dönemde sesini verdiği Zootopia adlı animasyon filmin tanıtım turlarına iki oğluyla birlikte katıldı.

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Shakira, yoğun çalışma programı nedeniyle bir süredir ayrı kaldığı sevgilisi Barcelona futbol takımının yıldız oyuncularından Gerard Pique tarafından öpücüklerle karşılandı.

gerard-pique-shakira-yi-opucuklere-bogdu-8199199_3187_m

Shakira ve iki oğlu Milan ve Sasha’nın gelişini havaalanında büyük bir heyecanla bekleyen Pique onları görür görmez sarılıp öpücüklere boğdu.Shakira ile Pique, havaalanından çıkıncaya kadar her fırsatta birbirlerine sarılıp öpmeye devam etti.Ünlü çift daha sonra yine birbirlerine sarılarak havaalanından çıkıp evlerinin yolunu tuttu.

gerard-pique-shakira-yi-opucuklere-bogdu-8199199_929_m

ZOOTROPOLİS 4 Mart’ta Vizyona girecek!

Zootropolis

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Zootropolis: Hayvanlar Şehri filminin konusu ise şu şekilde: Zootopia tüm hayvanları içinde bulundurması ve barış içerisinde yaşamasıyla diğer şehirlere göre çok farklıdır. Dünya’nın en büyük ya da en küçük hayvanı dahi olsa Zootopia’nın tüm kapıları açıktır.

Polislik mesleğinde henüz yeni olan Joody Hoops da Zootopia’ya yeni atanmış, ancak devasa büyüklükteki hayvanlarla çalışmanın kolay olmadığını anlamıştır. Kendini ispatlamak için, önemli bir davayı üstlenen Hoops Nick Wilde ile çalışmak zorundadır

Haber

İlginizi Çekebilir