Chris Martin boşanma istemiyor

Coldplay’in solisti Chris Martinden soğuduğu ve uzaklaştığını ve bu yüzden de boşanmak istediğini belirten Gwyneth Paltrow’un boşanma talebine henüz bir cevap alamadığı öğrenildi. 2015 yılının nisan ayında boşanma talebine mayıs ayında Chris, aralarındaki yapılan evlilik sözleşmesini göstererek cevap verdi. Chris Martin boşanma istemiyor mu sorusuna ise, sözleşmeye göre Coldplay solistinin boşanma talebine cevap vermek zorunda olmadığı yanıtı geldi.

2 çocuğunun bakımını üstlenen Paltrow’un mal varlığı konusunda ki talebi yüzünden mi Chris’in boşanmaya yanaşmadığı merak konusu oldu. Aralarında hiçbir şey kalmadığı iddia edilen çift için Chirs martinin bu hamlesi evliliğini kurtarma girişimi olarak değerlendiriliyor.

25 nisan 2015 ‘te basın açıklamasında ise iki taraf şu açıklamayı yapmıştı.

“Hüzün dolu kalplerle ayrılmaya karar verdik. Bir yıldan uzun süredir birlikte kalarak ya da ayrılarak nasıl yapabileceğimizi görmek için çalıştık ve birbirimizi çok severken ayrılık sonucuna vardık.

Biz, her zaman bir aile olacağız ve birçok yönden hiç olmadığı kadar birbirimize yakınız. Biz öncelikle ve en önemlisi iki harika çocuğumuzun anne babasıyız ve onların bu zor zamanda bizim ayrılığımıza ve özelimize saygı duymalarını istedik.

Biz her zaman ilişkimizi özel olarak yürüttük, bilinçli ayrılmış bir çift ve ayrı anne babalar olarak aynı şekilde devam etmenin mümkün olmasını umuyoruz.”

Chirs ve Gwyneth çifti foto galeri

Haber

İlginizi Çekebilir