Britney Spears Yine Kızdırdı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears yine kızdırdı.Instagram hesabından paylaştığı notla meslektaşlarına gönderme yaptı.

Britney Spears - 179

Dünyaca ünlü starlar yaş alsa da güzelliklerinden bir şey kaybetmiyorlar. Hatta öyle ki genç sevgililerinin yanlarındaki fit görüntüleriyle, yaş farkını kapatıyorlar. Britney Spears, Instagram hesabından paylaştığı notla, meslektaşlarına gönderme yaptı. Jennifer Lopez, Madonna gibi genç sevgilisi olan yıldızlar bu espirili paylaşıma kızacak gibi…

brtiney

Dünyaca ünlü kadınların genç yaştaki sevgililerini hedef alan şarkıcı, “Madonna 57, sevgilisi 24; Tina Turner 77, sevgilisi 42; Jennifer Lopez 44, sevgilisi 28 yaşında. Sen hâlâ yalnız mısın? Sakin ol, sevgilin daha doğmadı bile” sözleriyle yeni bir polemik başlatacağa benziyor.

Daha öncede Spears, Hillary Clinton’a seçim döneminde destek verdiğini belirtmek amacıyla #ImWithHer (Onunlayım) hashtagi ile sosyal medyada paylaşmış ve tartışma yaratmıştı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Birçok çok güzel sebep için Vegas’ta olmak… Özellikle bugün… Hillary Clinton’la tanışmak için inanılmaz bir fırsatım vardı. Kendisi, dünyadaki kadınlar için ilham verici ve güzel bir ses. Güçlü varlığını hissedebiliyosunuz ve onunla tanıştığım için büyük onur duydum” şeklinde bir açıklama yazmıştıAncak Hillary Clinton’un başkanlığa adaylığı henüz resmen kamuoyuna duyrulmamışken, Britney Spears’ın bu paylaşımı sosyal medyada takipçileri tarafından tepki aldı ve Spears, fotoğrafın altında yazdığı yorumu değiştirme gereği duyarak #ImWithHer (Onunlayım) hashtagini kaldırmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir