Iggy Azalea: “Elimde Olsa 2015 Yılını Kafamdan Tamamen Silerdim”

Başarılı rapçi Iggy Azalea, ELLE Canada dergisinin Nisan ayı sayının kapak kızı oldu! Güzel yıldız dergiyle yaptığı uzun röportajda, 2015 yılındaki pişmanlıkları ve yaptırdığı estetik operasyon hakkında konuştu.

Iggy-Sex-Tape-5

Geçen senenin kendisi için çok kötü geçtiğini belirten sanatçı “Eğer yapabilsem, Men In Black’teki gibi 2015 yılını tamamen kafamdan silerdim. Kesinlikle yapardım— bu harika olurdu! Oh, Tanrım, çok fazla şey var. Sanırım Azealia Banks olayı her şeyi başlattı. Birbirimizi kişisel olarak sevmiyoruz ve bu senelerce sürdü— Black Lives Matter olayından önce. Bu yüzden ne zaman ben onu reddettim, insanlar bu harekatı da reddettiğimi düşündü, ama ben Black Lives Matter’ı reddetmeye çalışmıyordum— ben sadece onu kendi kişisel meselelerimizden dolayı reddediyordum. Onun tweetinin ana konusunun hükümsüz olduğunu düşünmüyorum; bunun sadece duygusal olarak dolmuş ve başka şeyler tarafından gaza getirilerek yapıldığını düşünüyorum, ve bu yüzden de her şeyin yanlış anlaşıldığını. Keşke olayın nereye gittiğini fark edebilseydim, çünkü bu insanlara sosyal olarak, Amerika’da neler olduğunu umursamadığımı düşündürdü, ki umursuyorum. Yine de Azealia Banks’ten hala nefret ediyorum. Keşke insanlara harekattan habersiz olmadığımı düşündürecek şeyler söylemiş olsaydım. Ve keşke Papa John’s ile bir kavgaya girmemiş olsaydım!” dedi.

Sosyal medaydan sık sık eleştirilere maruz kalan Iggy “Yorumlara artık bakmıyorum. Evet bunu söylüyorum, ama ben sadece bir insanım. Fanlarla konuşmayı seviyorum, ama bir şekilde kendini rastgele bir yorum kısmında buluyorsun, ve yanlışlıkla gördüğün şeyler bazen seni üzebiliyor— o an ya da başka bir zaman fark etsen de. Bu çok sert.”

Estetik yaptırmasına da sıkça eleştiri alan Iggy “Bence, 2016’dayız, artık insanlar, ünlü ve ünlü olmayan kadınların estetik operasyon geçirdiği gerçeğine daha çok alışabilmeliler. Bu sadece bir gerçek. Ve bence daha fazla insan bu şeyi kabullenmeli ki bu artık bir tabu olmaktan çıkmalı—çünkü her türlü biz bunu yapıyoruz. Burnumu değiştirmek istedim çünkü ben büyürken üzerindeki o çıkıntı yoktu— o ben 16 yaşındayken bir futbol topunun yüzümü dağıtmasından sonra oluştu. Şimdi ise burnumun aslında olması gerektiği gibi göründüğünü düşünüyorum. Ama hepimizin benim burun ameliyatı geçirdiğimi kabullenmesi ne kadar sürecek? Hayatımın sonuna kadar mı? 45 yaşına geleceğim ve insanlar hala ‘güzel plastik burun’ mu diyecek?” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir