Kanye West ve Taylor Swift Arasında Soğuk Savaş Devam Ediyor!

Kanye West ve Taylor Swift arasında soğuk savaş devam ediyor ve bitecek gibi de durmuyor.Grammy’lerde hep biribirne sataşan ikili yine birbirlerine taş attılar.

kanye taylor

Amerika’da bir TalkShow programına katılan ünlü şarkıcı, Kanye West hakkında sorulan soruya ”Kanye kendi çapında gündem yaratmaya çalışıyor.Müzik kariyeri bitti.İflas etti onun için üzlüyorum aslında ona 1 milyon dolar verebilirim” dedi.

Sosyal medyada anlaşılan o ki orjinal program alacak parası bile olmadığına ve yorumlarada değinen yıldız sanatçıya bir tepki Kim Kardashian’dan geldi.Bayan Swift kendi işine bakması önerisinde bulunan Kim Kardashian ” Bizim üzerimizden onlara prim yaptırmaya izin vermeceğiz” dedi.Onlar ifadesini kullanırken Taylor Swift’in sevgilisi ünlü DJ Calvin Harris’e taş attı.

Calvin Harris bu açıklamalara daha fazla sesiz kalamayarak ”Paraları bittiyse zor durumdalarsa gerçekten yardım edebiliriz.” dedi.Bilindiği gibi Harris ve Swift çifti forbes dergisinde yılda 146 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en çok kazanan çifti ünvanına sahip olmuştu.

İLK OLAY 2009’DA YAŞANMIŞTI
West veSwift’in yıldızları uzun süredir barışmıyor. 2009 yılındaki MTV Video Music Awards’ta Kanye West, genç şarkıcı ödülünü alırken sahneye fırlamış, Taylor Swift’in bu ödülü hak etmediğini belirterek geceye damgasını vurmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir