Rihanna Michael Jackson’u Tahtından Etti

Son klibi olan Work ile Rihanna gündemden düşmüyor.Oldukça erotik olan son klibi ünlü R&B yıldızını gündeme taşıdı ve hala gündemde.

Klibiyle ilgili son gündem ise karşılaştırma.Bu tarz aslında 1984 yılında Madonna ile başlamıştı.Madonna’nın o yıllardaki cüretkar videoları onuda aynı şekilde gündemde tutmuş ve başarılı yapmıştı.Erotik dans olarak niteleyebileceğimiz bu tür videolar her zaman populer olmuştur.

Sonraki dönemde de bu tür sanatçılar çıkmıştı.Bu klib ise Rihanna’nın başarısını doğruluyor. Başarılı sanatçıya daha önce dans edemediği iyi müzik yapamadığı şeklinde ağır eleştiriler gelmişti.Rihanna hem klibiyle hem de parçasıyla cevap vermiş görünüyor. Bu konu hakkında açıklamada yapan Barbadoslu yıldız ”Benim dans edemdiğimi söyleyenler vardı. Şimdi onlar nerde? Ciara nerde Beyonce nerde? onlar dans ettiklerini sanıyorlar.Ben bu konuda sadece Madonna’yı tanırım” dedi.

Rihanna Work Klibini İzlemek için Buraya Tıklayın!

Güzel ve başarılı siyahi kadın pop şarkıcısı Rihanna Billboard listelerin de ki başarısı ile 14. Kez birinciliğe yükselerek müzik listelerini alt üst etmeyi başardı. Şarkıcı bu alan da 13kez birinciliği bulunan ünlü pop kralı Michael Jackson’ı geri de bırakarak 14kez üst üstü listeler de bir numara olarak yer aldı.

Michael Jackson’dan aldığı unvan ile artık Rihanna müzik otoritelerince Kraliçe olarak ithaf edilmeye başlandı. 14. Kez listelerin başın da yer aldığı şarkısı Work için ünlü şarkıcıya Drake eşlik etti ve ortaya çıkan sonuç dünya müzik severlerin beğenisini toplarken tüm listeler de bir numara olmasını da sağladı. Barbadoslu güzel şarkıcı için bir kilometre taşın olan bu başarı hayranları tarafından da sevinç için de karşılandı.

Sosyal medya hesaplarına gönderdikleri tebrik mesajları ile sevinçlerini dile getiren hayranları hesapların geçici bir süreliğine kitlenmesine de sebep oldu. Ünlü şarkıcı şimdi de Elvis Presley, Mariah Carey ve Beatles grubunun tahtını sallamaya hazırlanıyor. Beatles grubunun 20.kez üst üste bilboard birinciliği bulunuyor ve efsane olarak müzik tarihin de adını halen koruyor. Elvis Presley ve Mariah Carey’nin de 18 billboard birincilikleri güzel şarkıcı Rihanna’nın azmi ile tehlike de gibi görünüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir